2777
2789

مشکل ما توی جامعه صحبت نکردنه.

من سوال کردم که چرا در ایران همه چی برای زن نصفه

جالبه برام بعضی زن ها خودشون ضد خودشون قدم برمی‌دارند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این چندروز اینقدر تاپیک برای ضد زن و ضد مرد دیدم که اسم زن و مرد میبینم دلم میخواد جیغ بزنم

من ۱۸سالمه 

میتونم تا فردا درمورد تبعیض هایی که علیه زنان در ایران میشه رو بگم

این قوانین به نظرم نیاز به اصلاح داره

ولی وقتی مرد ها که چیزی نمیگن چون بیشتر قوانین ایران به نفع اونهاست

زن ها هم اینجوری، چی میخواد اصلاح بشه

اگه نمیزنین چون اکثرا مردا نان آور خانواده هستن ، خیلی موارد نادری هست که خانم سرپرست خانواده باشه ، در ضمن بجاش خانما مهریه و نفقه دارن ، چرا تک بعدی نگاه می‌کنیم؟

وقتی اسلامو از همه جوانب بسنجیم می‌بینیم همه چی سر جاشه

عاشق خوابم 🦥💜

اگه نمیزنین چون اکثرا مردا نان آور خانواده هستن ، خیلی موارد نادری هست که خانم سرپرست خانواده باشه ، ...

از این جانب هم نگاه کن،۹۰ درصد مرد ها مهریه نمیدن

چند خانواده رو دیدی به زندگی مشترک ادامه بدن یعنی طلاق نگرفته باشن و مرده مهریه بده؟

از این جانب هم نگاه کن،۹۰ درصد مرد ها مهریه نمیدنچند خانواده رو دیدی به زندگی مشترک ادامه بدن یعنی ط ...

این مورد برمیگرده به بخشش خانوما ، شما از اکثرشون بپرسی بخاطر درک شرایط همسرشون و علاقه ای که بهش دارن یا میبخشن یا فشاری واسه دادن مهریه بهشون وارد نمیکنن ، اگه بزارن اجرا اونموقع مرد از نظر قانونی هم مجبور به پرداختش میشه 

عاشق خوابم 🦥💜