2777
2789
عنوان

تپش قلبم اصصصصصلا خوب نمیشه

453 بازدید | 70 پست

سلام خوبین. دکتر رفتم پرانول داده میخورم نه تنها خوب نمیشم بلکه تنگی نفس هم میگیرم. الانم برا افسردگیم سرترالین و کلونازپامع چیه از اونا داده . چیکار کنم .هی گفتم تپش قلب دارم فقط همینارو داد . پرانولم دارم ولی تاثیر نداره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چن وقته سرترالین میخوری

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن وقته سرترالین میخوری

یک هفته نشده. قبلا ی چی دیگه میخوردم ضعیف بود اللن اینو داده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دکتر قلب برو شاید مشکلت چیز دیگه باشه

خسته شدم انقد دکتر رفتم .ولی فک میکنم عوارض داروهاست 

یک هفته نشده. قبلا ی چی دیگه میخوردم ضعیف بود اللن اینو داده

خب پس همونه 

باید صبر کنی سرترالین اثرشو بذاره یه ماه باید بهش فرصت بدی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
خب پس همونه باید صبر کنی سرترالین اثرشو بذاره یه ماه باید بهش فرصت بدی

تپش قلبمو خوب میکنه؟

نه قلبت شاید یچیزیش باشه و بخاطر عدم آرامشش فکر میکنی افسرده ای

نه افسردگی دارم الان یکی دوماهه اینطوری شدم قبلشم افسردگی داشتم . اون روزم رفتم برا تپش قلبم آرامبخش زدن تو سرمم

از یک پزشک حاذق طب سنتی کمک بگیر 

به این راحتیا قرص و دارو نخور 

چون من ۴۰ روز سردرد بودم 

یه عالمه قرص ارامبخش بهم داد که فقط یدونه ازش خوردم 

فرداش مدام تن لرزه داشتم 

خبر نداشتم عوارض داروهست

فکر کردم تومور دارم مردمو زنده شدم 

با به پزشک طب اسلامی صحبت کردم شرخ حال دردمو گفتم 

گفت برو پیش یه رگ گیر حاذق 

از قضا امام رضا طلبید رفتم مشهد پیش خودشون گفت درگیری رگ عصب روی هم افتادگیه رگ عصبه  

منو فرستاد پیش یه رگیر حاذق خانوم گفت ویزیت کنن و درنهایت ویزیت شدم اون خانوم هم گفت بله درگیری عصبه که سیگنال درد تو سرت میفرسته ----

العی خیر ببینه الهی خداسلامتیش بده 

تشخیصش عاللییییی بود و خوب خوب شدم 

تموم دکترا یجورایی ترسونده بودنم و شک داشتن به تشکیل تومور و مدام استرس و گریه داشتم حس میکردم دیگه نفسای اخرمه 

از یک پزشک حاذق طب سنتی کمک بگیر به این راحتیا قرص و دارو نخور چون من ۴۰ روز سردرد بودم یه عالمه قرص ...

عزیزم . اینجا کسی نیس بااین مهارت فداتشم مسهدم در توانم نیس فعلا برم 

سلام برا کسایی که یکم آسم دارن پرانول بده

آسم ندارم تنگی نفس دارم یکم از بچگی نفسام تنده .خو برا توش قلب چی خوبه

آسم ندارم تنگی نفس دارم یکم از بچگی نفسام تنده .خو برا توش قلب چی خوبه

حال شما؟؟ 

یادتون باشه سر اسمتون قبلا یه گپی زدیم 

که ناراحت شدم ازین اسم

خدا بد نده

چرا پس تپش قلبتون زیاده؟ دلیلی داره؟

اضطراب