2777
2789

دخترا چند وقت پیش خونه پدربزرگم بودم پسری که دوسش دارم اما نمیدونه همون به اصطلاح کراشم هم اومده بود عیادت پدر بزرگم...با عمم که داشت حرف میزد چشاش رو من بود بعد منم اول نگاش نمیکردم یهو زل زدم بهش ...اونم نگاشو هی ادامه داد کلا خیلی بد زل زده بودیم به هم...در حدی که عمم اول صداش زد نشنید صداشو و دوباره که صداش زد با لکنت جوابشو داد..منم بعد اون نگامو دزدیدم ازش....

الان اعصابم خورده که چرا زل زدم بهش ...پیش خودش نگه دختره شل وله 

به نظرتون این حرکتمو چی تفسیر کرده؟من اصلا بلد نیستم با پسر مورد علاقم رفتار داشته باشم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قک کرده نخ دادی😉

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خوش ب حالت ک نگات کرده🙂💔

فقط به نگا که نیست عزیزم

جلو بیاد حسابه نگاه خالی که ارزشی نداره فقط آدم احساسی میشه و حالش بد میشه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
بد برداشت نكرده احتمالا اونم خوشش مياد

واقعا؟

هیز نیست یعنی؟😂

من حس کردم خیلی پررو هست 

پسره خیلی هیز بوده اجی یکی از پسر های فامیل ما دقیقا اینطوریه به همه هم نگاه میکنه😂

واقعا یعنی هیزه؟🥲

من چرا دوس دارم باور کنم این بشر علاقه منده بهم 😂

خاک تو سر بی جنبم