2777
2789
عنوان

بوی هم اتاقی و احساس گناه

362 بازدید | 24 پست

سلام من تو خوابگاه دانشجویی زندگی میکنم 

یه هم اتاقی داریم ک خییلی درسخونه و تایمی برای حموم و نظافت شخصی نمیزاره یا کم

بعد ایشون وسط اتاق درس میخونه از صب تا شب و متاسفانه بوی بدی میومد همش و من دیگ یهو صبرم ته کشید و هم اتاقی دیگمونو کشیدم کنار و بهش گفتم تو احساس نمیکنی ی بویی تو اتاق میاد؟ و اون گف آره چندین ماهه ک اذیتم بخاطر بو ولی نمیتونیم بهش چیزی بگیم ممکنه ناراحت بشه

خلاصه یکم راجب بو و حس بدمون حرف زدیم و یکمم مشورت کردیم ک چیگا کنیم تا دختره بره حموم خلاااصههه الان چن ساعته گذشته و چون دختر مهربونیه و تنها اشکالش همین حموم نرفتنشه احساس گنااااه میکنم همش میگم خدایاا چرا رفتم ب اون یکی هم اتاقیمون

راجب بوی این دختره حرف زدم😔😔😔 وجدان درونم همش میگه تو بخاطر اینکار لایق اتفاقای خیلی بدی😭😭 حالا چیکار کنم ب نظرتون خیلی کار بدی کردم خیلی گناهم بد بوده؟؟؟ حالم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن درکت میکنم 

ولی بهش پیشنهاد بدین از زینک اکساید و عطر و بادی اسپلش و مام حتما استفاده کنه 

لباس نخی بپوشه 

واسه اینکه بره حمام بگو بیا دو روز یبار حنا بذاریم موهامون و روی فرق سرمون چون باعث تقویت موها میشه 

من با این ترفند دو روز یبار دوستمو میفرستادم بره حموم 

گاهی هم  اسپری رو خالی میکردم توی اتاق یا چندتا خاطره براش میگفتم ک ب خودش بیاد 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما