2777
2789
عنوان

فرهنگیان

651 بازدید | 76 پست

تورخدا بگین من انتخاب رشتمو چیکار کنم هیچی نمیدونم هر کی یچیزی میگه یکی میگه نه ترازت پایینه ریسکه یکی تضمین میده ک ثبت نامت میکنم یکی میگ نه این کلاهبردارن بخدا گیج شدم شما یچیزی بگین حداقل تنها امیدمه 😭

۳ نفر مهربون تو سایت پیدا میشه 

تاپیک اخرمو گزارش بزنن بترکه ؟

علت گزارش بزنید تاپیک شخصیه

هر کی گزارش زد لایکم کنه مرسی 💕

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترازت چقدره

5600 سراسری هم بالایه 6 هزار مجاز شدم اما نمیدونم چیکار کنم هر کی یچیزی میگه 😭بنیاد شفیعی تضمین میکنه اما خیلی شنیدم کلاهبردارن بخدا من طلامو فروختم که این موسسه ثبت نام کنم الان میگن کلاهبرداره

ترازت چنده مگه 

اگه مجاز شدی که انتخاب رشته کن کاری نداره که 

واقعا هم میشه تو خونه انجام بدی خودت 

کافیه اولویت بندی کنی کد رشته های بومی خودت رو که مربوط به استانت هستن. به محل خدمت و نواحی توجه کن. به دانشگاه  و محلش هم توجه کن. هر رشته ای دوست داری اولین اولویت بزن اونو قبول نشدی کد رشته های بعد بررسی میشه

ترازت چنده مگه اگه مجاز شدی که انتخاب رشته کن کاری نداره که واقعا هم میشه تو خونه انجام بدی خودت کاف ...

بالاتر گفتم 5600 ولی بلد نیستم میخواسم بدم بنیاد شفیعی 6میلیون و 500 میگیرن تضمین میکنن ولی میگن کلاهبردارن نمیدونم چیکار کنم 

5600 سراسری هم بالایه 6 هزار مجاز شدم اما نمیدونم چیکار کنم هر کی یچیزی میگه 😭بنیاد شفیعی تضمین میک ...

عزیزم مگه انتخاب رشته چیه که بخاطرش طلا بفروشی چرا اولش تحقیق نکردی. کاریه که خودت هم میتونی انجام بدی، اصلا تضمین و غیر تضمین نداره. هیج کس نمیتونه تضمین قطعی کنه که شما دعوت به مصاحبه میشی یا نه.

عزیزم مگه انتخاب رشته چیه که بخاطرش طلا بفروشی چرا اولش تحقیق نکردی. کاریه که خودت هم میتونی انجام ب ...

من دانش اموز منطقه محرومم اونقدر ندارم بنیاد شفیعی هم تضمین داد که صددرصد وارد فرهنگیان میکنم و این حرفا الان شنیدم که دو سه جا نه کلاهبردارن الان نمیدونم چیکار کنم 

بالاتر گفتم 5600 ولی بلد نیستم میخواسم بدم بنیاد شفیعی 6میلیون و 500 میگیرن تضمین میکنن ولی میگن کلا ...

چ خبرههههههه

بیا برو سیب ترش حداقل انجام بدن واست کمتر از800 تومن بود فکر کنم ولی خب بلدن

چرا انقدر هزینه کنی

خدای نکرده اگه نشه دلت میسوزه بعدا