2777
2789
عنوان

خانومایی که بوتاکس یا ژل زدن

575 بازدید | 46 پست

من نمیدونم تفاوت دارن یا نه اطلاعی ندارم ببخشید 😅🙊 خواهرم ۲۷ سالشه پوستش چروک نداره اما میگه حس میکنم پوستم افتاده تر شده ژل یا بوتاکس کمک‌ میکنه پوستش جوان تر به نظر برسه ؟🤔😶

اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید ممنون میشم

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوتاكس چين و چروكاي قسمت فوقاني صورت رو از بين ميبره فيلر ميتونه چاله چوله ها رو پر كنه و حجم بده

مرسی گلم میگه چشام یه حالت پیری گرفته بخاطر مشکلاتی که تو زندگیش داشته یخورده زودتر از سنش افتاده شده 

بوتاکس واسه پیشانی بزنه ولی طوری ک ابروهاش بالا نرن..و پیش آدم‌ با تجربه بره..ژل هم‌واسه قسمت‌هایی ک ...

مرسی عزیزم برای شقیقه هم میشه ژل یا فیلر تزریق کنه میخواد چشاش از این حالتی که دارن دربیاد یجورایی افتاده شده

مرسی گلم میگه چشام یه حالت پیری گرفته بخاطر مشکلاتی که تو زندگیش داشته یخورده زودتر از سنش افتاده شد ...

اگه بخواد ليفت كنه بايد جراحي يا نخ استفاده كنه با بوتاكس اگه پزشكش حاذق باشه ميتونه يه مقداري حالت چشما رو تغيير بده

اگه بخواد ليفت كنه بايد جراحي يا نخ استفاده كنه با بوتاكس اگه پزشكش حاذق باشه ميتونه يه مقداري حالت ...

باشه بازم ممنون 🤍

بستگی داره کدوم قسمت صورتش افتاده تر شده قسمت پیشانی و پلک بوتاکس باید بزنی افتادگی گونه هم ژل باید ...

مرسی گلم پلک که همون گوشه ی چشم منظورته دیگه ؟ میخواد چشاش از این حالتی که داره دربیاد

مرسی گلم پلک که همون گوشه ی چشم منظورته دیگه ؟ میخواد چشاش از این حالتی که داره دربیاد

حالا بوتاکس بزنه یکم ابروها میره بالا چشم از حالت افتادگی در می‌یاد کلینیک های زیبایی خودشون مشاوره میدن که چه کار زیبایی انجام بده