2777
2789

اصصصلا هیچ رابطه ای نمیتونیم داشته باشیم. من یه لکه بینی جزیی داشتم. رفتم دکتر سونو داد. بعد از سونو دکتره گفت میوم رحم داری و یک سری قرص هورمونی داد خدا شاهده سه هفتس خونریزی دارم مجددم رفتم پیشش گفتم بند نمیاد گفت قرص قویتر میدم. دوفامد داده هر ۱۲ ساعت ولی بازم خونریزی دارم. هم خلقو خوم بد شده. هم دلم رابطه نمیخواد دیگه. شوهرم دیشب تو خواب ار ضا شد. اینجوری پیش بره که رابطمون میپاشه از هم. اعصابم خورده. خیلی استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاقل معاشقه خالی کنید ب قول خودت رابطتون از هم میپاچه 

یا بگو ببخشیدا دخولتو برات نوازش بده   آلتشو داخل نکنه ک اذیت شی 

دکتر هم حتما برو دور از جون مشکلی نداشته باشی 

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

عدس درست کن بخور

ثعلب هم خوبه بریز تو شیرموز بخور

میوم اینجوریه ک بعد پریود لکه بینی داری. رگ میزنه و اون رگ ها باعث خونریزی یا لکه بینی میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

غیر دوفامد دیگه چی خوردی؟

تا حالا اینحوری شده بودی؟

خونریزیه یا لک بینی زیاد؟

دوفامدو چند روز خوردی؟

ببین معمولا بعد از قطع دوفامد ،چند روز بعد دوباره پریود اصلی میاد و انشاالله تموم میشه

ویتامین سی هم زیاد بخور

غیر دوفامد دیگه چی خوردی؟تا حالا اینحوری شده بودی؟خونریزیه یا لک بینی زیاد؟دوفامدو چند روز خوردی؟ببی ...

دور اول لکه بینی داشتم روز چهارده پریودم بود..برام دوتا آمپول پروژسترون داد و قرص مدوفرم یک هفته خوردم تبدیل به خونریزی شد..رفتم پیشش دوفامو تجویز کرد امشب شب چهارمه و هنوز خونریزی دارم..مثه پر یود نیست ولی از لکه بینی هم گذشته خونریزیه