یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین گلم از شامپو های مرطوب کننده مو استفاده کن خب.مکمل ها بخور کمک میکنهروغن نارگیل هم خیلی خوبه.دخ ...
بدبختی به اینه خیلییییی لاغرشدم.خیلی نگرانم.رفتم چکاب کامل هم آزمایش هم سونو دکتر گوارش هم رفتم چون یکسالی هست دل درد میشدم بی دلیل.گفت همه بخاطر اعصابهبهم دارو اعصاب داد.دلهره دارم.استرس دارم.دارو اعصابم نخوردم میترسم بهشون عادت کنم.قبلا ازخودم راضی بودم اما انگار الان از خودم راضی نیستم
ببین استرس عامل نابودی همه چیزی.یعنی همه مشکلات همه ذهنی و از استرسه.دختر به حرف من گوش کن خب روزا ی ...
نه عزیزم من سه ساله درگیر مریضیه مادرم هستم وچون تک فرزندم تمام کارهای پزشکیش وروند درمانش به عهده خودمه و وابستگی شدیدی به مادرم دارم شرایط روحیم خوب نیست دلدردامم همین مدت شروع شده.به حدی لاغر شدم که لباس سایز۱ برام بزرگه
اخی عزیزم الهی که حالشون خوب میشه و سلامت میشن دوباره
ان شاالله.میدونید من دختر سر زنده و شادی بودم.ولی انگار افسرده شدم اصلا دلم نمیخواد کسی رو ببینم.کسی باهام حرف بزنه صداش بلند باشه دلهره میگیرم.فکرم خیلی درگیر میشه