2777
2789
عنوان

ریزش مووووو☹️کمک🌹

115 بازدید | 25 پست

سلام دوستان شماهم ریزش مو دارید؟من آزمایش دادم خداروشکر خوب بوده ولی فرد استرسی هستم میشه راهنماییم کنید چیکارکنم.به نظرتون موهام رو کوتاه کنم تاثیر داره؟البته خیلی بلندنیستن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم از شامپو های مرطوب کننده مو استفاده کن خب.مکمل ها بخور کمک میکنهروغن نارگیل هم خیلی خوبه.دخ ...

بدبختی به اینه خیلییییی لاغرشدم.خیلی نگرانم.رفتم چکاب کامل هم آزمایش هم سونو دکتر گوارش هم رفتم چون یکسالی هست دل درد میشدم بی دلیل.گفت همه بخاطر اعصابهبهم دارو اعصاب داد.دلهره دارم.استرس دارم.دارو اعصابم نخوردم میترسم بهشون عادت کنم.قبلا ازخودم راضی بودم اما انگار الان از خودم راضی نیستم

شما ریزشتون در چه حدیه چنتا

عزیزم درحدی هست که اصلا موهای جلوسرم رو نمیتونم با تل بزنم بالا کامل مشخصه.مخصوصا جلوموهام.به نظرت کوتاهی مو تاثیر داره البته خیلی بلند نیست

بدبختی به اینه خیلییییی لاغرشدم.خیلی نگرانم.رفتم چکاب کامل هم آزمایش هم سونو دکتر گوارش هم رفتم چون ...

ببین استرس عامل نابودی همه چیزی.یعنی همه مشکلات همه ذهنی و از استرسه.

دختر به حرف من گوش کن خب روزا یه ۲۰ دقیقه الی ۳۰ دقیقه مدیتیشن و یوگا کار کن حتمااااا واینکه چرا لاغر شدی؟؟ رژیمی؟

ببین استرس عامل نابودی همه چیزی.یعنی همه مشکلات همه ذهنی و از استرسه.دختر به حرف من گوش کن خب روزا ی ...

نه عزیزم من سه ساله درگیر مریضیه مادرم هستم وچون تک فرزندم تمام کارهای پزشکیش وروند درمانش به عهده خودمه و وابستگی شدیدی به مادرم دارم شرایط روحیم خوب نیست دلدردامم همین مدت شروع شده.به حدی لاغر شدم که لباس سایز۱ برام بزرگه

اخی عزیزم الهی که حالشون خوب میشه و سلامت میشن دوباره

ان شاالله.میدونید من دختر سر زنده و شادی بودم.ولی انگار افسرده شدم اصلا دلم نمیخواد کسی رو ببینم.کسی باهام حرف بزنه صداش بلند باشه دلهره میگیرم.فکرم خیلی درگیر میشه 

ان شاالله.میدونید من دختر سر زنده و شادی بودم.ولی انگار افسرده شدم اصلا دلم نمیخواد کسی رو ببینم.کسی ...

اره خب حق دارید چون شرایط الان سخته براتون .گلم مشگل مادر چیه؟؟ اگه کاری از دست ما برمیاد درخدمتم