2777
2789

چکار کنم راضی بشن قبل محرم عقد ببندیم و بعدش عروسی بگیریم.؟ الان به نتیجه رسیدیم اما هنوز واسه مراسم گرفتن آماده نیستیم ، خونه یه سری کاراش مونده جهیزیه همینطور😔 

بابام میگه حتی اگه بعد از دهه محرم کارها جور شد اشکال نداره مراسم بگیریم اما من واقعا به دلم نیست اونموقع مراسم بگیرم!.. 

بعدشم همین مدتم زیاده . ما داریم به گناه میفتیم. ایشون گرم مزاجه و تحت فشار منم نمیتونم کاری کنم. منو میبینه تحریک میشه حتی با صدای من. الان بره دنبال گناه یا صیغه یا چی؟؟  نامحرمیم همو میخوایم .. مادرم خیلی سرسخته میگه من زن عقد بسته تو خونم راه نمیدم. در حالیکه خواهر اولم عقد و عروسیش جدا بود.. و چون سر اون خیلی جوش حرص خورد الان راضی نیستن. خب من چه گناهی کردم الان . 

میگم الان شرایط مراسم گرفتن ندارن میگه خب  نباید اقدام میکرد واسه ازدواج وقتی امادگی نداشت. گفتم پس خوب بود بره گناه کنه؟؟؟ 

نمیدونم چرا مخالفت شدید دارن هرچی هم میگم نمیان باهام حرف بزنن دلیل بیارن. شایدم اصن دلیل منطقی بیارن. ولی الان وصع خوبی نداریم ما. مگه اینکه کلا ارتباطمون قطع کنیم

میشه اینکار؟؟🥺🥺

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

اگه خودشونم میدونن شرایط مراسمو ندارن ولی با عقد جدا مخالفن، یعنی لج کردن یا دارن از تجربه قبلیشون میترسن. تو فقط یه راه داری: با بابات دوتایی آروم و قاطع حرف بزن، بدون بحث و دعوا. بگو فقط عقد میخوای، نه مهمونی، نه بری خونه کسی، فقط عقد شرعی تو محضر. بگو اگه مخالفت کنن، دارن دوتا جوونو هل میدن سمت گناه. صادقانه، منطقی، بدون گریه و بحث. اگه بازم نپذیرفتن، حرفتو کوتاه کن و بگو "ما صبرمون تموم شده". اما قطع ارتباط فعلا راهش نیست، چون اون موقع همه‌چی بدتر میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.