بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا کارمندا تو هفته ۲ روز کار میکنن بقیش به عناوین مختلف تعطیله بعدم مینالند چرا حقوقمون کمه
به سلامتی سه لاشی قاضی، متهم، ناشی به سلامتی سه دلبر مادرم، پدرم، عشقم به سلامتی سه کس ناموس، رفیق، وطن به سلامتی سه همراه رفیقم، گوشیم. پیکم به سلامتی سه مکان خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂
به سلامتی سه لاشی قاضی، متهم، ناشی به سلامتی سه دلبر مادرم، پدرم، عشقم به سلامتی سه کس ناموس، رفیق، وطن به سلامتی سه همراه رفیقم، گوشیم. پیکم به سلامتی سه مکان خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂
عجباز شنبه تا پنج شنبه ۲ روزه؟ تازه همسر من گاهی وقتا جمعه هم با همکاراش میره ب شهرهای مختلف
پنج شنبه که اداره ها تعطیله چهارشنبه هم تعطیل بوده ساعت ۱۲ هم اداره ها تعطیله
شوهر شما همون روزهای عادیش کار کنه نیاز نیس جمعه بره
یه مقایسه بین ایران و ژاپن انجام دادن
زمان مفید ژاپنی ها برا کار از ۸ ساعت هفت ساعت و نیم بوده
برا ایرانی ها ۱۴ دقیقه
دیگه روزای تعطیل یا غیرتعطیل ب خودم و خودش ربط دارهبعدشم حقوقش کاملا مناسبهگله ای نداریم ماشما خیالت ...
خداروشکر