2777
2789

خواهر داماد که متاهل هست باید کادو بده؟؟؟

رسمه؟؟

و چی می‌پوشن؟؟؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا چه کادویی کادو رو سرعقد میدن نهایت اگه عروس و داماد رقصیدن شاباش بده

واقعا مطمعنی ؟؟ یسریا اینجا میگن کادو بده یسریا میگن نده 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

لباس مجلسی://کادو رو که میدن دیگه آره

لباس مجلسی چجوری ؟؟ من دوست ندارم بچسبه بهم یا باز باشه چون مرد هم هست من حساسم یکم

نه کادو نمیدن سر این چیزا کادو فقط سر عقد و عروسی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اره من خواهر شوهرم مجرد بود ولی کارمیکنه یه تا النگو داد بستگی داره چطوری باشه من خودم بله برون  توی خونه بود همه کت و شلواری یا با شومیز اومدن دختر خالم تالار بود لباس مجلسی پوشیدیم ولی مثلا عقد که داخل سالن بود همه لباس مجلسی پوشیدن

نامزدی کادو نمیدن عقد و عروسی میدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بله برون برای ما قبل عقد اتفاق میفته، مراسمیه که مردها و بزرگترهای فامیل می شینن تاریخ عقد رو مشخص میکنن و مهریه و شیربها رو مینویسن. ما کله قند هم میاریم تو بله برون میشکونیم به نیت شیرینی زندگی. تو این مراسم مانتوی مجلسی می‌پوشن و باحجاب می شینن همه چون جلسه رسمی‌طوره و ریش سفیدها و سن و سالدارها اکثریتن

اونجا موقع کله شکوندن بله کادو میدن معمولا. کادوی سنگین هم نیست یه جیزی کنار قند میذارن.

جشن نامزدی برامون همون جشن عقده 

بعد خونده شدن خطبه عقد بعضیا تو خونه عروس بعضیا تو تالار مراسم می‌گیرن رقص و آهنگ داره. ماکسی مجلسی میپوشن. و بله کادوی خوبی میدن اونجا

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...