2777
2789
عنوان

به دهه هشتادی ها و نودی ها توهین‌ نکنید🙏🏻ما خودمون هیولا هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 90 پست
پیر مرد ۸۰سالشه تجاوز میکنهیه اقا ۵۰سالشه چشمش دنبال دخترای کم سنهمدیر مدرسه داره عقده خونه و زندگی ...

بعضیا تو سری خورن خودشون قدرت تفکر و تعقل ندارن ی سری چیزا تو ذهنشون کردن از بچگی فقط دیگه همونو انجام میدن،دیگه نمیان تو ذهنشون بالا پایین کنن که بابا آیا این حرف،این کار، درسته؟منطقیه؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

چرا فکر کردید شما درست میگید و وظیفه دارید به بقیه یاد بدید؟!

قطعا درست میگم و قطعا هدفم یاد دانه و باز هم قطعا وظیفه دارم که یاد بدم

من حق دارم راجع به مشکلات‌جامعه صحبت کنم با هموطنام و این تفکر اشتباه رو عوض کنید که فکر میکنید هرکسی راجع به مشکلات جامعه تاپیک زد و خواهش کرد خودتون و تغییر بدین یعنی دشمن شماست

من و فرزندم و شما و فرزندتون داریم تو این جامعه زندگی میکنیم و وظیفه داریم که یاد بگیریم و یاد بدیم

اگه من و شما که بیشتر تجربه داشتیم و تلخی و شیرینی این زندگی رو چشیدیم ، یاد ندیم و صحبت نکنیم باهم راجع به بچه هامون و رفتار های غلط ، دیگه کی میخواد صحبت کنه و فرهنگ غلط و تغییر بدت

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گستاخ بودن افتخار ندارهماهاهم بلدیم بی ادبی کنیم ولی شخصیتمون نمیذاره.مگه هرکی بی ادبی کرد ینی قدرتم ...

افرین تاپیک چن روز پیش که یک نفر گفت چرا همه تاپیک ها شده کنکور و نهایی .... فقط باید تاسف می خوردی دهان بود که مثل فاضلاب باز شده بود، خیلی کم بودن کاربرهایی که مودبانه صحبت می کردن! گستاخی و  لات بازی هیچ وقت ارزش نیست

هر کسی لایق احترام نیست بزرگی هم به سن نیست

این دلیل نمیشه طرف بره تو مدریه به مدیر مدرسه چون بهش گفته لاک ناخونت و پاک کن توهین کنه این یک نمونه کوچک من برادرم معلمه میدونی چه چیزهایی که از ادب این دو دهه و هنر نماییهاشون توی مدرسه نمیگه تازه این ادبشون توی محیط آموزشیشون بماند بقیه جاها طرف تاپیک میزنه به مادر و مادر بزرگ و... توهین میکنن بازم بگم یا کافیه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

شما فکر کنم همه جمله های اول تاپیکت برای این بود که کسی بهت خورده نگیره وگرنه این حجم از تعصب و توجی ...

من توجیه نکردم

فقط بین این همه گیر الکی یا حتی دلخوری واقعی از دهه هشتادی ها ، اومدم از خوبی های این نسل گفتم

و از بی رحمی های دهه شصت هم گفتم که حالا که فقط زوم کردیم رو دهه هشتاد ، کمی هم به جنایات دوستان دهه شصت فکر کنیم

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

این دلیل نمیشه طرف بره تو مدریه به مدیر مدرسه چون بهش گفته لاک ناخونت و پاک کن توهین کنه این یک نمون ...

هزارتا مثال حتی اگه بزنید کافی نیست وجود هزارتا مثال یا بی نهایت مثال واسه اثبات یک فرضیه کافی نیست باید با قواعد منطقی ثابت کنید نه اینکه مثال بزنید 

اینها قواعد اولیه اثبات هستن که خودتون هم بلدید حتما

پیر مرد ۸۰سالشه تجاوز میکنهیه اقا ۵۰سالشه چشمش دنبال دخترای کم سنهمدیر مدرسه داره عقده خونه و زندگی ...

دو مورد اول اصلا ارتباطی به صحبتی که شد نداره خودتون هم می دونید! اونا بحث شون جداست شما کامنت اول چیز دیگری گفتید و قطعا منظورتون به این موارد نبود

مثلا چند نمونه از عقده های مدیر مدرسه رو نام ببرید! 

این دلیل نمیشه طرف بره تو مدریه به مدیر مدرسه چون بهش گفته لاک ناخونت و پاک کن توهین کنه این یک نمون ...

منم راجع به لاک صحبت نکردم

چون‌دخترم میدونه وقتی میخواد بره مدرسه لاک نزنه

یا چتری هاشو ببره زیر مقنعه 

این همه تجاوز صورت گرفته تو کشور توسط معلما و مدیرا

این همه معلم رسانه ای شدن که دانش اموز و کتک زدن و بچه اسیب دیده

من وقتی میگم هر معلمی ارزش نداره که بگه چشم بخاطر این موضوعاته

که وقتی معلم گفت دستتو بیار بزنم تو دستت نگه چشم

که وقتی معلم بیش از حد ژرفداری یه داتش اموز دیگه رو کرد و گفت ازش عذرخواهی کن نگه چشم

هزارتا مثال حتی اگه بزنید کافی نیست وجود هزارتا مثال یا بی نهایت مثال واسه اثبات یک فرضیه کافی نیست ...

👌🏼👌🏼

دو مورد اول اصلا ارتباطی به صحبتی که شد نداره خودتون هم می دونید! اونا بحث شون جداست شما کامنت اول چ ...

بازم میگم مثال زدن هیچ چیزی رو اثبات نمیکنه باید با قاعده و اصول منطقی چیزی رو اثبات کنید

قطعا درست میگم و قطعا هدفم یاد دانه و باز هم قطعا وظیفه دارم که یاد بدممن حق دارم راجع به مشکلات‌جام ...

هیچ قطعیتی وجود نداره که حرف من یا شما درست باشه! با چه علمی اینطور با اطمینان میگید نظر شما درسته؟! حق صحبت دارید اما حق اینکه به زور عقایدتون رو به بقیه القا کنید خیر!