به عنوان یک مادر یک همسر و یک زن دهه هفتادی قبول میکنم که دهه هشتادی ها و نودی ها قوی ترین و شجاع ترین هستن
حالا چرا ازشون متنفر هستند ؟ چون یاد گرفتن هر بزرگتری ارزش احترام نداره؛ وظیفه نداره به حرف هر مدیر و معلمی گوش بده؛ وظیفه نداره که حتی جواب سلام خیلیا رو بده
یه کاربر عزیزی راجع به دهه هشتادی ها تاپیک زده بود که یه دختر دهه هشتادی یه پدر رو به قتل رسوند و دوست پسرش هم قاتل فراری بوده
من اصلا تو این بحث دخالت نمیکنم اما خیلی سربسته و کلی میگم که بله حق با شماست .. این دو تا دهه هشتادی بی رحم ترین بودن و منم میگم خدا لعنتشونکنه
اما این دلیل نمیشه که به همه بچه های این دهه توهین کنین . به تمسخر بگین اینا اینده ساز هستن
هر وقت خواستین تر و خشک رو با هم بسوزونین یاد خیلی از دهه شصتی ها بیوفتین که چقدر بی رحم و وحشیانه قتل انجام دادن
چند نمونه بگم؛ جنایت پدر و مادر بابک خرمدین یا پدر و همسر مونا، پدر رونیکا و هزاران هزار نمونه دیگه از رفتار وحشیانه انسان های دهه شصت و پنجاه که خیلیاشون و میدونیم و خیلیاشون رسانه ای نشدن
من معتقدم چون دهه شصت آزادی نداشتن از طرف خانواده و اکثرا زن ستیز بودن خانواده ها و به علایقشون نرسیدن ، بی رحم ترین شدن
طوری که به خودشون اجازه میدن به بچه خودشون و هموطنشون توهین کنن
و میدونم این جمله درست نیست گفتنش اینجا ولی یادمون نره اکثر خواهران گشت دهه شصتی هستن🤝🏻
من به عنوان یه مادر دهه هفتاد به دخترم آزادی هنر رفتار خوب با مردمش حیوانات و طبیعت یاد دادم
و این اجازه رو بهش دادم که از حق طبیعی خودش استفاده کنه و به حرفه و شغلی که دوست داره برسه و براش تلاش کنه و قطعا دختر من و بقیه فرزندان کشورم این کشور رو به بهترین نحو ممکن اداره میکنن چون اونا جسور بودن و یاد گرفت
با کمال میل منتظر شنیدن نظراتتون هستم
راستی نظر شما = سطح شعور شما 😘❤️