2777
2789

به عنوان یک مادر یک همسر و یک زن دهه هفتادی قبول میکنم که دهه هشتادی ها و نودی ها قوی ترین و شجاع ترین هستن 

حالا چرا ازشون متنفر هستند ؟ چون یاد گرفتن هر بزرگتری ارزش احترام نداره؛ وظیفه نداره به حرف هر مدیر و معلمی گوش بده؛ وظیفه نداره که حتی جواب سلام خیلیا رو بده

یه کاربر عزیزی راجع به دهه هشتادی ها تاپیک زده بود که یه دختر دهه هشتادی یه پدر رو به قتل رسوند و دوست پسرش هم قاتل فراری بوده

من اصلا تو این بحث دخالت نمیکنم اما خیلی سربسته و کلی میگم که بله حق با شماست .. این دو تا دهه هشتادی بی رحم ترین بودن و منم میگم خدا لعنتشون‌کنه 

اما این دلیل نمیشه که به همه بچه های این دهه توهین کنین . به تمسخر بگین اینا اینده ساز هستن

هر وقت خواستین تر و خشک رو با هم بسوزونین یاد خیلی از دهه شصتی ها بیوفتین که چقدر بی رحم و وحشیانه قتل انجام دادن

چند نمونه بگم؛ جنایت پدر و مادر بابک خرمدین یا پدر و همسر مونا، پدر رونیکا و هزاران هزار نمونه دیگه از رفتار وحشیانه انسان های دهه شصت و پنجاه که خیلیاشون و میدونیم و خیلیاشون رسانه ای نشدن 

من معتقدم چون دهه شصت آزادی نداشتن از طرف خانواده و اکثرا زن ستیز بودن خانواده ها و به علایقشون نرسیدن ، بی رحم ترین شدن

طوری که به خودشون اجازه میدن به بچه خودشون و هموطنشون توهین کنن

و میدونم این جمله درست نیست گفتنش اینجا ولی یادمون نره اکثر خواهران گشت دهه شصتی هستن🤝🏻

من به عنوان یه مادر دهه هفتاد به دخترم آزادی هنر رفتار خوب با مردمش حیوانات و طبیعت یاد دادم 

و این اجازه رو بهش دادم که از حق طبیعی خودش استفاده کنه و به حرفه و شغلی که دوست داره برسه و براش تلاش کنه و قطعا دختر من و بقیه فرزندان کشورم این کشور رو به بهترین نحو ممکن اداره میکنن چون اونا جسور بودن و یاد گرفت

با کمال میل منتظر شنیدن نظراتتون هستم

راستی نظر شما = سطح شعور شما 😘❤️

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار حضوری دیدم احترام دهه هشتادی رو (از نظر حقوق)حق خودشو میدونست و رعایت می‌کرد حق بقیه رو توی صف ظاهرا آقایی که حسابدار بود آشنا بودن 

یهو گفت بیا برات حساب کنم برو

گفت نه این همه آدم جلوی من کلی منتظر بودن اول اونا رو حساب کنید 

من براش تاپیکم زدم کلی نظرات مخالف بود که نه ما دهه هشتادیا مزخرفیم و فلان

کلا آوردن این بحثا تو سایت جز سردرد و دعوا چیزی نداره

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

کاسه داغتر از آش

من ؟ یا بقیه

اگه منظورتون من هستم که نظرتون اشتباهه چون من و فرزندم تو این کشور و با این مردم داریم زندگی میکنیم و باید تلاش کنیم عقاید اشتباه رو تغییر بدیم و واقعیت رو به جامعه یاد بدیم

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

بیخیال خیلی خط قرمزها رو زیر پا گذاشتن دختر ۱۶ سالش داره گل میکشه پسره دیگه نگم

اینکه قطعا بخاطر تربیت خانواده و اوضاع داغون اقتصادی و امنیتی کشورمون هست

برو خانم

بی ادب و بی تربیت هستن

یعنی چی یاد گرفتن به هرکسی احترام نگذارن

همین حرف هارو میزنید نمیشه جمعشون کرد

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

بیخیال خیلی خط قرمزها رو زیر پا گذاشتن دختر ۱۶ سالش داره گل میکشه پسره دیگه نگم

به خاطر همین تربیت های اشتباه! وقتی با افتخار میگن به بچه امون یاد میدیم هر بزرگتری قابل احترام نیست ..... فردا روز بچه به خودشون بی احترامی می کنه

بر خلاف شما من به بچه هام یاد دادم هر مدیر و معلمی قابل احترام هست همچنین هر بزرگتری، اگر هم نظر نیس ...

منم منطقی بودن و یاد دادم

اما گفتم نیازی نیست به خمه بگی چشم نیازی نیست به خیلی از افراد کم شعور و بد ذات سلام کنی