2777
2789
عنوان

دعوت به مصاحبه فرهنگیان

220 بازدید | 20 پست

نتایج دعوت دو هفته دیگه میاد همزمان با تولدم. میشه برام دعا کنید دعوت شم و روز تولدم خوشحال شم؟ ترازم خیلی خوب نیست ولی خب از اونجایی که ظرفیت استانمون به نسبت بقیه جاها بیشتره و کلا سطح علمی اینجا پایین تره و 3 برابر دعوت میشن میشه امید داشت. خداکنه دعوت شم وگرنه واقعا میمیرم از ناراحتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا هم من هم شما دعوت به مصاحبه بشیم🥺♥️

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

ایشالا. میتونم بپرسم کدوم استانین و ترازتون چند شد؟

استانمو نمیتونم بگم اما 7400 شد ترازم

استانم از اینا نیست که زیاد میگیرن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

ایشالالرستانم شهرای دیگه لرستان ب نسبت بهتره ولی بوم من افتضاحه

اوه پس رقابت سنگینه

ایشالا که یکی از اون دو نفر تویی

برای منم دعا کن

بوم من 35 نفر میخواد اما خودم برای دعوت شدن نگرانم

ترازت که خوبه. ایشالا جفتمون دعوت میشیم

نمیدونم شهر ما همه عشق فرهنگیانن 

تراز فرهنگیانم تزذیک 8000 بود کنکورم خرابش کرد کم شد 

نمیدونم به بابام گفتم گفت انتخاب رشته کن کاش دعوت به مصاحبه بشم پل بابام شاد بشه خیلی چشم انتظار قبولیمه😭🥺

اسی ترازت چند شد؟من افتضاح پایینه ۶۰۰۰

خیلی تفاوتی نداریم خواهر

من 6200 شدم با ایینکه کنکورم رو 7000 شدم اما بخاطر هوش بدجوری اومدم پایین

پارسال استانمون کسایی رو داشت با 6000 دبیری ادبیات قبول شدن

یارو 4800 شد دبیری الهیات اورد اونم محل خدمتش مرکز استان

اما من میترسم خیلی زیاد