نتایج دعوت دو هفته دیگه میاد همزمان با تولدم. میشه برام دعا کنید دعوت شم و روز تولدم خوشحال شم؟ ترازم خیلی خوب نیست ولی خب از اونجایی که ظرفیت استانمون به نسبت بقیه جاها بیشتره و کلا سطح علمی اینجا پایین تره و 3 برابر دعوت میشن میشه امید داشت. خداکنه دعوت شم وگرنه واقعا میمیرم از ناراحتی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
ایشالا. میتونم بپرسم کدوم استانین و ترازتون چند شد؟
استانمو نمیتونم بگم اما 7400 شد ترازم
استانم از اینا نیست که زیاد میگیرن
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
تراز فرهنگیانم تزذیک 8000 بود کنکورم خرابش کرد کم شد
نمیدونم به بابام گفتم گفت انتخاب رشته کن کاش دعوت به مصاحبه بشم پل بابام شاد بشه خیلی چشم انتظار قبولیمه😭🥺