2777
2789
عنوان

بنظرتون من اشتباه میکنم یا خواهرم

115 بازدید | 5 پست

خواهرم خودش دوس پسر داره ی همکار خواهرم که اقاست چن روز پیش فالوش کرده تو اینستا همه همکاراشو فالو کرده اون اقا و مطمئنا بدون قصد خاصی این کارو کرده

منم واقعیتش ازش خوشم اومد ولی خجالت کشیدم  بهشون ریکوئست بدم و ایشون تا حالا منو ندیده به خواهرم گفتم اگه میشه ی عکس منو با ی متن خواهرانه بزار که ایشون ببینه اگه دوست داشتن ک ریکوئست میدن ندادم ک هیچی من خجالت میکشم پیشقدم بشم و اینجوریم زیاد ضایع نمیشه گفتش که نه اصلا امکان نداره و کار خزو چیپیه اصطلاحا گفت بزار من خوشگل کنم تو هم بیا و با من عکس بگیر اونو میزارم بعدشم گفت اصلا همینجوری برو ریکوئست بده

منم دیگه اصرار نکردم ولی واقعیتش ناراحت شدم ولی به روم نیاوردم خواهرم دو سرو گردن ازم بالاتره خیلی اجتماعی و دختر قشنگیه خیلیم خواهان داره ولی من اینجوری نیستم میدونم هر کسی زیبایی خودشو داره ولی من در مقایسه با خواهرم قشنگ نیستم اصلا

همکارش ک خواهرمو دیده منم همینجوریشم اعتماد بنفسم خورد شده س بنظر من جالب نمیشد دوتامون باهم عکس بندازیم ک با دیدن عکس ی حالت مقایسه ای‌طور پیش بیاد

بنظرتون من خیلی حساسم؟ حق با خواهرم بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حق داشتی ولی خودت فالووش کن

خجالت میکشم پیجمم خیلی پرایوتو شخصیه نهایت ۳۰ نفرو فالو داشته باشم میترسم از همون اول وجهه خوبی نداشته باشم پیش اون اقا

خجالت میکشم پیجمم خیلی پرایوتو شخصیه نهایت ۳۰ نفرو فالو داشته باشم میترسم از همون اول وجهه خوبی نداش ...

گل من دیگ وجهه ی خوب مفهومی نداره.. قدیم نیس ک

ول کن این حرفارو

حالا فک نکن تا پیام دادی استقبال میکنه و میاد میگیرتت