2777
2789
عنوان

تراز کنکور داداشم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 33 پست
معلمی برای اقا خوب نیست

اتفاقا خوبه

چون درامدش تضمینه 

در‌کنارش میشخ کار دیگه هم داشت چپن وقت ازاد زیاده

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پشت کنکور بوده بعد از دوسال درس حالا اینو اورده

عااا خب خیلی ترازش خوبه صد درصد قبول میشه

چون داوطلب آقا برا معلمی کمه

میشه برا قبولیم تو آزمون عملی تربیت بدنی صلوات بفرستین؟🥺

اخه بهتر از هیچی ک هست

8264 تراز خوبیه بد نیست میتونه رشته های دیگه هم بره البته خودم تجربی ام ولی اگر تو سایت سرچ کنین مطمئنا گزینه های دیگه ای هم هست و صد البته پسرها هم معلم نیاز دارن

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

انشالله ک بشه انقده استرس دارم

نگران نباشین نه خودتون نه داداشتون

ب داداشتون بگو وقتتو فقط بزار برا نهایی که اونجا هم مث‌کنکور ترازت خوب شه

برا مصاحبه هم مسائل سیاسی خیلی باید بلد باشی سحن رهبر شب قبل مصاحبه گوش کنه 

در مورد اتفاقات مهم حتما بدونه چی گفته

مسائل دینی درباره نماز و روزه و خمس و غسل و اینا

دیگه بگو پروفایلت و اینا هم همش دینی کن برا مصاحبه😂

به دور و بریا بسپار اگ اومدن تعریف و تمجید کنن از داداشت

و ب داداشتم بگو تو بحث سیاسی و ضد سیاسی اصلا ورود نکنه

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

خواهر منم ۸۴۰۰ شده ترازش ولی زیاد امیدی نداره چون میگه سه برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه میکنن و بعد تحقیق محلی  بینشون انقلابی هارو فقط قبول میکنن 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

وای پناه برخدا . انشالله که سر بلند بیرون بیاد

برا مصاحبه لباسای خوب و مذهبی مدل بدین

لباس رسمی شلوار گشاد پارچه ای پیراهن استین بلنپ تقریبا رنگای طوسی و خاکستری و اینا نه تیره نه خیلی روشن

کفش اسپرت هم نباشه این مدلای هست مردونه نمی‌دونم چطو بگم

واقعا خوب شده ؟ خداروشکر

اره خیلی

ببین نفرستین معلمی

به خدا واسه مردا افتضاحه

ببینید قضاوت دانشگاه قوه قضاییه نمیاره؟

بفرستینش حقوق، کلی شغل براش هست، تو دوران دانشجوییم دستفروشیم کنه درامدش بیشتر از حقوق معلمیه