2777
2789

الان که دیدی ضایع شدی همچین حرفی میزنی ! دومن تو کنکور دادی دنبال کار دوم میگردی تاپیک زدی دنبال تراز رتبه دارو سازی هستی !؟ بسه بابا من نهاییمو پاس کردم دانشگاه دارم درس میخونم فازت چیه هی برای من تاپیک میزنی ؟ والا رشته من آنقدر دهن سوز نیست که آنقدر هی تاپیک پشت تاپیک آروم بگیر دیگه دیدی ضایع شدی 

سومن که من واحد هامو پاس کردم و رشته مهندسی پزشکی قسمت اصلی هوش مصنوعی و برنامه نویسی هست تو که دانشگاه رفتی نمیدونی ؟ و تاپیک میزنی که من دروغ میگم الان تاپیک زدی که دانا اون رشته نیستم ؟ خودت معلوم هست چند چندی ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

beachhh82beachhh82مدیر استارترعضویت: 1401/12/24

تعداد پست: 525

عنوانعزیزم خودت سواد نداری46 بازدید| 1 پست

@zeynabkorijani‍ 

یه بار بهت ثابت کردم که سواد نداری از اون مزخرف نوشتنت ولی یه بار دیگه هم بهت ثابت میکنم اگه یه واحدی رو تو داشنگاه پاس کنی نمیشی متخصص اون رشته ای کیو

مثلا من الان یه واحد ریاضی پاس کنم میشم ریاضی دان یا یه واحد اخلاق اسلامی پاس کنم میشم آخوند 

خودت ۱۷ سالته من خیلی وقته کنکور دادم الان دارم برا شغل دوم اطلاعات جمع میکنم 

شما برو درستو بخون جای اینکه به بقیه تهمت بزنی تو اون رشته پاس بشی 

از بقیه تاپیکهات معلومه چه آدمی هستی همش راجب اینو اون تاپیک زدی

لعنتی جذاب ! 

نمی‌دونستم بخاطر یک اشتباه تایپی کسی میتونی بی سواد خطاب کنی ! دومن که تو سواد نداری و نفهمی که رشته من همه کارش با هوش مصنوعی برنامه نویسی هست ! سومن تاپیک هاتو بخون اگر کنکور دادی چرا الان دنبال تراز رتبه دارو سازی هستی 

😂🤦🏻‍♀️نمی‌دونم آنقدر براش جالبه رشته من و میخواد خودشو تبرعه کهه

اسمش چیه؟

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

😂🤦🏻‍♀️نمی‌دونم آنقدر براش جالبه رشته من و میخواد خودشو تبرعه کهه

لینک بده جانم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
کجای کاری😂دو تا دیگم زد

دهنمو صاف کرده لعنتی 😂😂نمی‌دونم کجا درس خونده که هیچی از مهندسی پزشکی نمیدونه یک تاپیک زده بود تو دروغ گویی مهندسی پزشکی اصلا ربطی به برنامه نویسی هوش مصنوعی نداره

کجای کاری😂دو تا دیگم زد

واسه منم سه روز کامل تاپیک زدن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
واسه منم سه روز کامل تاپیک زدن

نمی‌دونم آنقدر براش غیر قابل حضم هست که یکی که مهندسی پزشکی میخونه باید واحد های هوش مصنوعی و برنامه نویسی پاس کنه 🤦🏻‍♀️یا تا حالا از دستگاه های ام ار ای و غیر استفاده نکرده