2777
2789

رفته بود مشهد پیش خونوادش،قرار بود امشب برگرده،جمعه ساعت ۱۱ شب اینا،که هفته قبل گفتم بیام مهرآباد دنبالت گفت نه

بعد دقت کنین هیچی به من نگفت.هیچی.

بعد دیشب اومده،ساعت ۲ و خورده ای نصفه شب،یعنی بامداد جمعه و کاملا بی خبر،کلید انداخته اومده تو،منو سکته داده(خداییش ترسناکه جلو تلویزیون باشین بعد یهو یکی کلید بندازه تو در)

بعد جای این که جواب منو بده طلبکار شده که تو چرا درو قفل نمیکنی شبا؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

میگم چرا خبر ندادی که تایم برگشتتو عوض کردی؟

میگه یهویی شد،فک کردم خوابی دیگه زنگ نزدم.

آخه واقعا یعنی چی این کار؟

چرا خبر نداد قبلش؟

مگه بلیت عوض کردن به این راحتیه اونم تو این تعطیلیا؟

بعد نباید به من پیام میداد؟

الانم هیچی نمیگه که چرا بی خبر اومده.

دوستم میگه نکنه بهت شک داشته خواسته یهو بیاد خونه و از اول تاریخ برگشتشو الکی گفته بود؟

میگم آخه این که از این فکرا نمیکرد هیچ وقت.

نظر شما چیه؟

میگم چرا خبر ندادی که تایم برگشتتو عوض کردی؟میگه یهویی شد،فک کردم خوابی دیگه زنگ نزدم.آخه واقعا یعنی ...

من بخودش شک کردم😅

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چیش؟

اینکه باهات هماهنگ نکرده ی دفعه اومده خبر نداده

اگر شوهرت آدم گیریه میشه گف شاید حرف دوستت درست باشه

ولی کارش کلا عجیب بود

اینکه باهات هماهنگ نکرده ی دفعه اومده خبر ندادهاگر شوهرت آدم گیریه میشه گف شاید حرف دوستت درست باشهو ...

همینو میگم منم

آخه بلیتم بخوای عوض کنی چن ساعت قبلش باید بکنی

منم تا ۱۲ شب آنلاین بودم

باید میگف قاعدتا

نه تا الان که گیر نبوده

اونقدرام عجیب نیستا

ذهنتو اینقدر مشغول نکن

به حرف دوستتم گوش نده لطفااااا

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

همینو میگم منمآخه بلیتم بخوای عوض کنی چن ساعت قبلش باید بکنیمنم تا ۱۲ شب آنلاین بودمباید میگف قاعدتا ...

اینبار ندید بگیر فعلا

اونقدرام عجیب نیستاذهنتو اینقدر مشغول نکنبه حرف دوستتم گوش نده لطفااااا

نمیدونم

آخه بخوای عوض کنی بلیتو به این زودی نمیشه

من که عوض نکردم تا حالا ولی بعید بدونم

مگر اصلا از اول عوض نکرده باشه و همین ساعت بوده...

حسم میگه قصد امتحان کردن نداشته ولی فکرتو درگیر نکن بلاخره ادم بعضی وقتا حساس میشه دیگه حالا تو که مشکلی نداری مهم نیست امتحان کرده یا نه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

همینو میگم منمآخه بلیتم بخوای عوض کنی چن ساعت قبلش باید بکنیمنم تا ۱۲ شب آنلاین بودمباید میگف قاعدتا ...

تو‌واریزی هاش نگاه کن ، اگه پول از کارتش کم شده باشه بابت بلیط و اینچیزا ، ساعت واریزی رو چک کن ، با دوستت هم موافقم ، البته اگه تازگی ها ازدواج کرده باشین

میگم چرا خبر ندادی که تایم برگشتتو عوض کردی؟میگه یهویی شد،فک کردم خوابی دیگه زنگ نزدم.آخه واقعا یعنی ...

دوست های تاکزیک رو کنار بزار 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نمیدونمآخه بخوای عوض کنی بلیتو به این زودی نمیشهمن که عوض نکردم تا حالا ولی بعید بدونممگر اصلا از او ...

ما فرض میگیرم شک داشته بهت

باید به جای این گیر دادنا اعتمادشو جلب کنی و 

تو هم که داشتی فیلم میدیدی 

اگر دیدی بازم تکرار کرد این رفتارا رو بهش بکو دوست دارم بهم اعتماد داشته باشی

ذهنتم مشغول نکن

این دوستا از صد تا دشمن بدترن بخدا عقلتو جمع کن 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍