2777
2789
عنوان

به نظرتون حق ندارم در مورد عجیب بودن کار همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 38 پست

والا همسرتون ادم خنگ و دست و پا چلفتی نیست اینطور که خودتون میگید 

پس از سر فراموشی نبوده اطلاع ندادنش 

بعد برگشتن هم چیزی نیست که بعد یه مدت دوری اطلاع نده ادم 

ذهنتون رو خراب نکنید ولی منم با دوستتون هم نظرم چون یه مقدار هم حساس هستن رو شما

امیدوارم اشتباه کنیم 

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مرد اهل پرایوسی رو میکشم 😂😂همسرتون اهل پرایوسی شدیده 

خیلی خوبه هااا برای افراد خارج از دایره زناشوییتون پرفکته 

ولی واسه خودتون ...سخته اذیت میکنه این نم پس ندادن هاش😶😂

میگم چرا خبر ندادی که تایم برگشتتو عوض کردی؟میگه یهویی شد،فک کردم خوابی دیگه زنگ نزدم.آخه واقعا یعنی ...

هر چقدر هم که یهویی شده باشه ؛از قبل درجریان عوض شدن ساعت و روز قرار گرفته .

تایم بلیت رو چک کنید 

حسم میگه قصد امتحان کردن نداشته ولی فکرتو درگیر نکن بلاخره ادم بعضی وقتا حساس میشه دیگه حالا تو که م ...

نمیدونم والا...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
تو‌واریزی هاش نگاه کن ، اگه پول از کارتش کم شده باشه بابت بلیط و اینچیزا ، ساعت واریزی رو چک کن ، با ...

۲ ساله

نگاه کردم 

ایمیل و پیامک لینک بلیتش مال چن روز قبله🙃

واریزم از کارت خودش نداره

احتمالا باباش بلیتو از کارت خودش خریده براش چون گاهی دیدم از این کارا میکنه

فقط در صورتی میتونه حرفش راست باشه که باباش ساعت و روزو اشتباه کرده باشه که بازم دلیلی نداشت اصلا به من خبر نده

والا همسرتون ادم خنگ و دست و پا چلفتی نیست اینطور که خودتون میگید پس از سر فراموشی نبوده اطلاع ندادن ...

اصلا نمیشه یادش رفته باشه

حتی اگه بگیمم میخواسته بلیت جمعه شبو بگیره و حالا گیرش نیومده یا پشیمون شده باید بهم میگفت

این بلیتی هم که گرفته لحظه آخری نبوده و ظاهرا باباش براش خریده از سایت چون پیامک واریز نداره

مگر این که باباش روز و ساعتو اشتباه کرده باشه که بازم باید قبلش بهم میگفت

آخه همیشه به من خبر میداد همین که میرسید فرودگاه

میگف نشسته تاخیر داره نداره

این دفعه یهو تو خونه ظاهر شد🫤

ما فرض میگیرم شک داشته بهتباید به جای این گیر دادنا اعتمادشو جلب کنی و تو هم که داشتی فیلم میدیدی اگ ...

کاری نمیکنم آخه...

هر چقدر هم که یهویی شده باشه ؛از قبل درجریان عوض شدن ساعت و روز قرار گرفته .تایم بلیت رو چک کنید

اصلا بلیتی مسترد نشده

همین یه دونه اس لینکشم مال چن روز قبله

تنها حالتی که ممکنه یه درصد حرفش درست باشه اینه که بلیت اشتباه خریده باشن که بازم حداقل از چن ساعت قبلش میدونسته پرواز کیه

گند زد تو اعصابم

من مرد اهل پرایوسی رو میکشم 😂😂همسرتون اهل پرایوسی شدیده خیلی خوبه هااا برای افراد خارج از دایره زن ...

پرایوسی نیست این آخه

یه دستی زدن به منه

۲ سالهنگاه کردم ایمیل و پیامک لینک بلیتش مال چن روز قبله🙃واریزم از کارت خودش ندارهاحتمالا باباش بلی ...

به نظرم میخواسته ببینه در نبودش چیکار میکنی ، مثلا شب خونه هستی یا کسی پیشت نیست 😐

شوهر من اوایل ازدواجمون بهش گفتم وقت دکتر پوست دارم ، از سر کار مرخصی میگیرم میرم با همکارم میریم ، اونم از سرکارش مرخصی گرفت اومد دم مطب ،  زنگ زد اومدم در ، گفت میخواستم بیام مثلا تنها نباشی ، ولی پیشم نموند که ، اصلا داخل هم نیومد ، فقط میخواست مطمئن بشه من واقعا دکتر رفتم یا جایی دیگه

اصلا بلیتی مسترد نشدههمین یه دونه اس لینکشم مال چن روز قبلهتنها حالتی که ممکنه یه درصد حرفش درست باش ...

حساس نشو ، عکس العملی هم نشون نده ، خواستم بگم بهش بگو مثلا پیامو اتفاقی دیدم که چندروز پیش بلیط خریده شده و ازش توضیح بخواه ، ولی اینکارم نکن ، چون هوشیار میشه و دفعه ی بعد ، در چنین موقعیت هایی ، پیام هاشو پاک میکنه و هیچ ردی باقی نمیذاره ، به نظرم میخواسته امتحانت کنه ، شما هم که کاری نمیکردی ، اینجوری کم کم اعتمادش کامل میشه و برای یه عمر زندگی خیالش از بابت شریک زندگیش راحت میشه

اصلا نمیشه یادش رفته باشهحتی اگه بگیمم میخواسته بلیت جمعه شبو بگیره و حالا گیرش نیومده یا پشیمون شده ...

شاید سیماش قاطی کرده بنده خدا 

چیزی نگفت بهتون ؟

نفهمید شما ناراحتید؟