2777
2789

که هزینش پایین باشه و کارش خوب باشه

مستاجرمون تخلیه نمیکنه و مشکل دارن شریکی نوشتن قراردادی حالا زنه میگه کل پولو باید به من بدید تا تخلیه کنم

ما هم قرارها بریم شکایت کنیم بابام توان ایستادن تو صف و صحبت کردن با قاضی و اینا رو نداره

بیماری زمینه ای داره (قند،فشار ،چربی بیماری کلیوی و قلبش هم مشکل داره باید عمل بشه)

هزینه وکیل ۶۰ تومنه 

و ما نمی‌توانیم این مقدار هزینه کنیم

وکیلی میشناسید که پایینتر بگیره ؟؟

کاری نداره گرفتن حکم تخلیه یک دا خواست زدین دارین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه قرار پولشو ندین

خیر  چون داخل قرار داد اسم دونفر نوشته شده (زن و شوهر) الان شوهره راضیه نصف پولو بگیره و بره

ولی ژنه میگه نه اون پول همش مال کنه یا به من میدید یا نه تخلیه میکنم نه میزارم مستاجر بیارید 

کرایه مونم ندادن

خیر چون داخل قرار داد اسم دونفر نوشته شده (زن و شوهر) الان شوهره راضیه نصف پولو بگیره و برهولی ژنه ...

اها قرار داد نصف نصفه 

نکنه اینا طلاق گرفتن هاااا؟

ربطی نداره پول هر کی بریزد حستب خودش بعدم مامور بیلر بیرون کن بره ..نیاز ب وکیلم نیس

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اها قرار داد نصف نصفه نکنه اینا طلاق گرفتن هاااا؟ربطی نداره پول هر کی بریزد حستب خودش بعدم مامور بیل ...

میگن نمیشچون کرایه مونم ندادن 

میگن اینجوری کرایه تونم نمیدن

میگن باید وکیل بگیریندادگاه تشکیل بشهاین که شما میگین چجوریه؟؟

خودم کامل حقوقی ها هستم کمک راهنمایی تون دارم اجاره نامه دارین؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

میگن نمیشچون کرایه مونم ندادن میگن اینجوری کرایه تونم نمیدن

برید آگاهی صورت جلسه کنه 

هر مقداری که دادن و اینکه اجاره ماهانه محاسبه میکنن

بدهکار باشن قاضی خودش میگیره نباشم پولشون میگیرن و حکم تخلیه خود ب خود صادر میشه 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲