2777
2789
عنوان

بازی کردن بچه ها تو کوچه و مشکلاتش

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 33 پست
ب درک ک اخم میکنه تو بیشتر اخم کن دخترت مهم تره دیگه ب هیچ عنوان نذار کسی بهش دست بزنه و تو کوچه بره ...

آره بابا منم بهش اخم میکنم ،واقعا موندم از این مردم به جای خجالت طلبکارم هست،آره از اون موقع بهش گفتم هرکی اینکارو کرد جیغ بزن و مامانت رو صدا بزن،باور کن اون موقع که دخترم گفت تا یه هفته شبا خواب نداشتم ،واقعا ترسیدم میگفتم اگه بلایی بدتر سرش می‌آورد چی،منم اصلا متوجه نبودم.

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
باید گوش پسرشو میپیچوندی چون یه بار بهش تذکر داده بود و دروغ گفته بود. مامانش بفهمه بچه اشو تربیت نک ...

دقیقا همین پسر اگه مادرش بازم به کاراش توجهی نکنه میشه یکی مثل قاتل الهه حسین نژاد ،اونا هم آدم بودن دیگه ،از فضا که نیومدن

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین پسر اگه مادرش بازم به کاراش توجهی نکنه میشه یکی مثل قاتل الهه حسین نژاد ،اونا هم آدم بودن ...

دور از جون.گناه داره بچه. آدم بچگیا که هیچ جوونی هم خیلی اشتباه میکنه بعد میگه چرا اینکارا رو میکردم.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
خوب که چی ؟یه چندباری بدون اجازم در رو باز می‌کرد میرفت،بچه ها تو این سن خیلی به دعوای مامانشون اهمی ...

چقدر راحت میگی.خب که چی...رفته تو کوچه.۴سالشه ها نه ۱۴سالش

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه