2777
2789
عنوان

بازی کردن بچه ها تو کوچه و مشکلاتش

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 33 پست
خیلی ببخشین ولی اون مادره واقعا روانیهاگه حرفی داره بیاد به خود شما بگه اکه جرئت حرف زدن نداری یا حر ...

نمیدونم شاید چون همسایه ها بهش گفتن پیش اونا خجالت کشیده و با اخم به من میخاد تلافی کنه زنیکه نفهم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم شاید چون همسایه ها بهش گفتن پیش اونا خجالت کشیده و با اخم به من میخاد تلافی کنه زنیکه نفهم

تقصیر بچه اش بوده.اشتباه بچه اش بوده جا اینکه بچه اش رو درست کنه دیگه اینکارو نکنه میاد قیافه میگیره 

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

آها،باور کن مادره یه اخمی کرده بود طلبکارانه من موندم فقط،دیر فهمیدم مادرشه وگرنه منم اخم میکردم،شرم ...

به نظرم بهتره دیگه به کدروت ادامه ندی ؛ شاید بهتر بوده یک رفتار بهتری داشته باشی هر چند کار درستی نکرده پسره ؛ خیلی خوبه که حواست هست ولی اونجوری که گفتی دعوا کردی پسره احتمالا وحشت کرده😐😂

به هر حال به خودت حق بده نگرانی و هیچ دشمنی با پسره نداری اگر هم خانومه اومد بهت حرفی زد بگو واقعا من حق دارم چون توی این دور و زمونه امنیتی نیست من نه با شما و نه پسرتون هیچ مشکلی ندارم فقط به دنبال امنیت دخترمم ..

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بچه ۴سال چطوری بدون اجازه میره تو کوچه؟مشکل اصلی شما اینه.مشکل اون خانم اینه که بچش یاد نداده بی اجا ...

خوب که چی ؟یه چندباری بدون اجازم در رو باز می‌کرد میرفت،بچه ها تو این سن خیلی به دعوای مامانشون اهمیت نمیدن،بچه ها رو تو کوچه دیده بود در رو باز کرده بود و رفته بود تو کوچه،کجاش مسئله اس؟منم بعدش درو قفل میکردم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
به نظرم بهتره دیگه به کدروت ادامه ندی ؛ شاید بهتر بوده یک رفتار بهتری داشته باشی هر چند کار درستی نک ...

نه آنچنان وحشتی نکرد چون پسره پروعه،گفتم که یک بار بهش تذکر دادم بازم گوش نکرد و دوباره تکرار کرد،حتی دروغ میگفت از این کوچه نیست و دختر من دروغ میگه،مادرش احتمالا از زن همسایه شنیده ،به هر حال من بودم پسرم اینکار رو میکرد تازه خجالت هم میکشیدم ازشون ،چه برسه طلبکار باشم ،احتمالا زن همسایه یه طور دیگه تعریف کرده براش

تقصیر بچه اش بوده.اشتباه بچه اش بوده جا اینکه بچه اش رو درست کنه دیگه اینکارو نکنه میاد قیافه میگیره

آره از این متعجبم،احتمالا زن همسایه یه جوری که به نفع اون باشه براش تعریف کرده ،چون دائم باهم تو کوچه میشینن

رفتار اون بچه که اشتباه بوده و مشکل از تربیت غلط خانوادست و بعضا تربیت نکردن اما در کل به نظرم بچه چهار ساله هم نباید بره تو کوچه و در کل تو کوچه بازی کردن بچه ها فقط برای بقیه خانواده ها سروصدا و اذیته. میتونید دوستاش رو دعوت کنید خونه یا ببریدش مهد کودک یا مهد مادر و کودک

.

ب درک ک اخم میکنه تو بیشتر اخم کن 

دخترت مهم تره دیگه ب هیچ عنوان نذار کسی بهش دست بزنه و تو کوچه بره اصن

بهش جای خصوصی و توضیح بده حتما بوسیدن هم همینطور 

نیازی ب پدر هم نداره خودت یه مادره قوی هستی از پس مشکلاتت بر میای 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

بچه رو اصلا نفرس تو کوچه ، دوستاشو دعوت کن خونه بیان بازی کنن هر طور دیگه میتونی سرگرمش کن ولی به هی ...

نه بابا دیگه نمیفرستم،من نمیفرستادم خودش میرفت،دیگه الان درو قفل میکنم ،کوچه واقعا امنیت نداره.

باید گوش پسرشو میپیچوندی چون یه بار بهش تذکر داده بود و دروغ گفته بود. مامانش بفهمه بچه اشو تربیت نکنه تربیتش میکنن. 

یا در کوچه رو قفل کن یا به دخترا بگو بیان حیاط بازی کنن.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.