2777
2789
فکر کنم بد متوجه شدی عزیزم میگم فارغ از هرجنسیتی فرقی نداره ،انسان چه زن چه مرد می‌تونه بد باشه ،ه ...

نه متوجه شدم

منظور این بود که هم مرد بد هم زن بد هم مرد خوب هم زن خوب هست 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

چند روز پیش چندتا پسر تو پارک نشسته بودن چندتا دخترم آمدن درحد اول راهنمایی اصلاااا وابدااا تقصیر پس ...

از دیروز هی دارن توهین میکنن بخدا چند روز پیش داشتم از تو پارک رد میشدم با دوستام قرار داشتیم ، سه تا دختر سیگار به دست با وضع خراب گیر دادن به یه پسر بنده خدا هی ولش نکردن ،آخرش دوستم بهشون گفت عزیزای دلم ولش کنید زشته،بابا یکی نیست بگه پسر و دختر نداره اگه هرکس در جایگاه خودش بچشو درست تربیت کنه فارغ از جنسیتش ایران گلستان میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متوجه شدممنظور این بود که هم مرد بد هم زن بد هم مرد خوب هم زن خوب هست

دقیقا همینه عزیز دلم ،یعنی من از دیروز هی میام اینجا هردفعه اعصابم خراب میشه میرم بیرون یعنی پدر و برادر و همسر وفرزندای خیلیا بدذاتن😑

کنترل نمیشهتوی فامیل یه پسر با ادب داشتیم یعنی هیچ کس باورش نمیشه 13 سالشهبه دختر عمه گفته تحریک میش ...

وقتی مسائل جنسی رو درست یاد نگیرع و پدر مادرش بهش یاد نده و از فیلم ها یاد بگیره این میشه نتیجه اش و پدر مادر ها هم اکثرا میگن که تو مدرسه یاد میگیره.اینم نتیجه ی یاد گرفتن این مسائل تو مدرسه و گوشی 

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

وقتی مسائل جنسی رو درست یاد نگیرع و پدر مادرش بهش یاد نده و از فیلم ها یاد بگیره این میشه نتیجه اش و ...

آره فامیل دور ماس اتفاقی از دختره شنیدم 

آره پسره اوضاش خرابه 

جست و جو های گوگلش🤦

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

آره فامیل دور ماس اتفاقی از دختره شنیدم آره پسره اوضاش خرابه جست و جو های گوگلش🤦

می‌دونی چرا اونا رو جست و جو کرده؟؟چون نمی‌دونسته اون مسائل رو واسه همین میگم که باید این مسائل رو پدر و مادر به طور کامل و واضح توضیح بده نباید بگه خجالت میکشم یا زشته

می‌دونی چرا اونا رو جست و جو کرده؟؟چون نمی‌دونسته اون مسائل رو واسه همین میگم که باید این مسائل رو پ ...

نه به خاطر اون نه که نمیدونه اتفاقا می‌دونه

برای لذت بردن می بینه

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

نه به خاطر اون نه که نمیدونه اتفاقا می‌دونهبرای لذت بردن می بینه

اون از عواقبش نمیدونه.نمیدونه که نباید اینکار ها رو با فرد غریبه یا فامیل انجام بده.فکر می‌کنه با هر کس که تونست باید انجام بده و اینارو همون فیلما رواج میده.

افرین دقیقا والا دخترا بشدت هار ودریده شدن

همینو بگو آخه انگار دخترا فرشته آن پسرا شیطان رجیم ،والا ما اطرافمون مردها به جز زن و دختر خودشون محل هیچکی نمی‌دن ،اینجاس فقط مرداشون کثیف بود ذاتن،بلا نسبت بعضی ها البته