2777
2789

ما مادران ایندع باید جوری پسرامون تربیت کنیم ک دیگه هیچ زنی ازار نبینه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرقی نداره دختر دریده کم ندیدیم،والا دیگه بعضی ها ازین ور بوم افتادن،امروز تویکی از تاپیکا انقدر به پسر دارها فحش دادن حالم به هم خورد می‌گفتن فهمیدین بچتون پسر سقط کنین چقدر بعضی ها مریضن 

والا چه هر چقدرم تربیتش خوب باشه اون موقع که حرف حالیش نمیشه تحریک میشهتحریک که شد کار تمام شد ربطی ...

یعنی چی باید خودشونو کنترل کنن مگه حیونن

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

آخه اینا همه ی مشکلاتشون از مردهاس،هیچ مرد پاکی رو زمین نیست بنظرم بهمون اندازه مرد بد ذات هست زن بد ...

همچنین برعکسش 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

یعنی چی باید خودشونو کنترل کنن مگه حیونن

کنترل نمیشه

توی فامیل یه پسر با ادب داشتیم یعنی هیچ کس باورش نمیشه 13 سالشه

به دختر عمه گفته تحریک میشم میشه یه دفعه اونجوری کنم باهات.....

دختره هم جیغ می زنه و فرار میکنه

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

کنترل نمیشهتوی فامیل یه پسر با ادب داشتیم یعنی هیچ کس باورش نمیشه 13 سالشهبه دختر عمه گفته تحریک میش ...

پسر ۱۳ عقل نداره شاید فیلم های ناجور این چیزا میبینه زیاد

وگرنه مرد سالم میتونه خودشو کنترل کنه

کنترل نمیشهتوی فامیل یه پسر با ادب داشتیم یعنی هیچ کس باورش نمیشه 13 سالشهبه دختر عمه گفته تحریک میش ...

بس کنید خواهشاً بعضی دخترا چشم درمیارن فقط پسرها بد هستن خجالت بکشید جمع کنید این خزعبلات رو 

چند روز پیش چندتا پسر تو پارک نشسته بودن 

چندتا دخترم آمدن درحد اول راهنمایی 

اصلاااا وابدااا تقصیر پسرا نبود 

دخترا میگفتن هی پسرا شما ک-یر ما نیستین 

پسرام درجواب گفتن میاین آمپول آمپول بکنیم