2777
2789

بعد از ۱۰ سال از پدر شوهرم خواستم زمینی که ازش خریدیم به نام ما بزنه ، اولش گفت با بقیه پسر ها حرف بزنم، چند روز دیگه باز پرسیدم ،گفت شما زن و شوهر چه عجله ای دارید ، بزارید کارام سبک تر بشه انجام میدم 

منم دیگه چیزی نگفتم چون واقعا ناراحت شدم ،

حالا شوهرم میگه چیزی نگو ،فقط چند وقت خونشون نرو تا متوجه بشن

امروز که عید قربانه مجبورم کرد بیام خونه پدر شوهرم، میگه دیگه نیا ،ولی من و بچه ها میایم

خیلی ناراحتم ،الانم مثل برج زهر مار خونشون نشستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اینو بگم تو عصبانیت اصلا باهاشون حرف نزن 

تو این لحظه آتو نده دستشون وقتی عصبی هستی خیلی احتمال داره رفتار غلط داشته باشی 

آروم که شدی حقت رو بگیر 

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه              

تو تاپیک قبلیم توضیح دادم ماجرا روحالا چکار کنم یعنی دیگه هیچی نگمبعد من نیام اصلا اونا مگه بداشون م ...

چراخودش میره ؟،داره توپ میندازه توزمین شماپدرشوهرتم زمینوبنام نمیکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا تو خودتو خراب میکنی؟جسارت نشه ولی شوهرت انگار میخواد یه کار کنه تو آدم بده شی،اونا از بچه‌شون چیزی به دل نمیگیرن ولی از تو میگیرن و یادشون میمونه،تو عادی باش به شوهرت بگو خودش حلش کنه