2777
2789

ممنون میشم 

رشته م حسابداریه ترم آخرم و به عنوان استعداد درخشان توی دانشگاه کارشناسیم،برای ارشد پذیرفته شدم ... 

باید برم خوابگاه اونجا حالا کاری به اینا ندارم من سه سال خوابگاهی بودم دو سال دیگه هم روش .. میتونم همزمان باهاش کار کنم؟ خیلی برام مهمه که کار کنم ارشد اونقدر برام ارزش نداره ولی خب چون بدون کنکوره خوبه دیگه لازم نیست بعدا بشینم برا کنکور بخونم خودمو میشناسم عذاب میکشم برای کنکور ... اینم بگم کنکور اسفند رو ندادم اصلا قصد ارشد خوندن نداشتم تا اینکه لیست پذیرفته شدگان رو دادن الان خیلی ذهنم درگیره 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
آره پاره وقت میتونی

بنظرت ارزشش رو داره؟ من آدم آزمون نیستم نه حوصله ی استخدامی دارم نه کنکور... آخ نمی‌دونم .. همهههه هم بهم میگن درستو بخون 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت ارزشش رو داره؟ من آدم آزمون نیستم نه حوصله ی استخدامی دارم نه کنکور... آخ نمی‌دونم .. همهههه ه ...

آره بخون. یهو دیدی تا دکتری رفتی یا مهاجرت کردی. کلا درس خوندن خوبه بخون. کار هم درکنارش انجام بده. زرنگ باش دیگه. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون