2777
2789
عنوان

امروز دلم خیلی گرفته خیلی تنهام

92 بازدید | 6 پست

صبح رفتم کمک مادرم بعد ناهار خوردم اونحا دلم شور میزنه دیگه کی شوهرم برمیگرده ... چرا راضی به تحقیر منه ؟ من دوسش دارم خیلی دکتر دوا کردم براش بچه بیارم نشد. عمل کرد کلی زنگ زدم حتی بیمارستانشو بمن نگفت ... من که با پای خودم نیومدم تو این زندگی خودش منو اورد حتی قهر کردم برم جدا شم . التماسم کرد برگرد ... حالا اون رفته ! هروز میمیرم و زنده میشم . من دختر بدی نبودم که ازش جدا شم .پیش همه خوبشو گفتم الان همه فکر میکنن چیشده ... اگه بگم بخاطر خانوادشه میگن اگه تو فلان باشی سیاست کنی و... بخدا من هرکار کنم اونا تغییر نمیکنن ... اگه بگم بچه دار نشدم میگن مرده حق داره باید بره پی زندگیش... ما بچه نیاریم نسل آدمیزاد منقرض میشه؟؟؟ خیلی دلم گرفته غرورمو چقد له کنم دیگه هبچی برام نموند

ان شاالله که حل میشه مشکلتون.

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی آدما

هر چقد بیشتر بهشون خوبی میکنی 

بیشتر ناراحت میکنن

بیشتر اذیتت میکنن

بیشتر نادیدن میگیرن 

و اینو بدونین ک ما آدما همه مسافرین

ی روز میایم و ی روز میریم

سعی کنین با کسی که از اول زندگی تون تا اینجا لحظه به لحظه بوده یعنی خالق هستی باشین اونوقت دیگه تنها نیستین

بعضی آدماهر چقد بیشتر بهشون خوبی میکنی بیشتر ناراحت میکننبیشتر اذیتت میکننبیشتر نادیدن میگیرن و اینو ...

بازم ادم دلش عشق میخاد ..‌. من الان اوج جوونیمه ...