2777
2789

یه سالی میشه ازدواج کردم بنا بر دلایلی که مربوط به( رفتارای شوهرمه ودخالتای خانوادش) نمیخام بچه دارشم با این که بچه دوست دارم الان شوهرم گفته بچه میخام 

منم چون میدونم باگفتن دلایلم باعث اختلاف وبد تر شدن میشه دلیلشو نمیگم فقط گفتم فعلا بچه نمیخام اونم پافشاری که من بچه میخام نمیخام مساقیم مقابلش بایستم چطور باهاش حرف بزنم فعلا بیخیال بشه (البته من فعلا بچه نمیارم میخام اونم دوستانه موافقت کنه )

چی بهش بگم قبول کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایم مشخصی نداره. هر وقت که با همسر مسائل و تنش های مهم رو حل کردین، به یه تفاهم ۹۰ درصدی رسیدین، شرایط و امکانات اولیه رو تا حدودی اماده کردین، کار نیمه تموم مثل درس خوندن و دنبال شغل گشتن نداری، چند تا سفر رفتی و خاطرات خوبی داری که تا چند سال بتونی باهاش خوشحال باشی، هر دو نفرتون از جون و دل بچه خواستید بعد بچه بیار.برای یکی این مدت ۶ ماهه برای یکی ۱۰ سال

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

تایم مشخصی نداره. هر وقت که با همسر مسائل و تنش های مهم رو حل کردین، به یه تفاهم ۹۰ درصدی رسیدین، شر ...

برا من هنوز تایمش نرسیده چی به همسرم بگم بی خیال شه .

واقعا فعلا بچه نمیخام ماه پیش طبیعی جلوگیری کردیم ریخت توش گفت حواسم نبوده منم مجبورشدم اورژانسی بخورم این ماه شک دارم جلوگیری کنه دیگه نمیخام اورژانسی بخورم ضرر داره میگم قرص مارولین اینا بخورم 

برا من هنوز تایمش نرسیده چی به همسرم بگم بی خیال شه .واقعا فعلا بچه نمیخام ماه پیش طبیعی جلوگیری کرد ...

قرصای حلوگیری هم باید مرتب بخوری ضمن اینکه ماه اولش خاصیت جلوگیری نداره تقریبا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "