2777
2789
عنوان

مشاورم 3 هفته مونده به کنکور ولم کرد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 114 پست
اگر روبیکا دارید برید سرچ کنید محمد آموزگار مشاور کنکور عکسش پزوف کانالش قول میدم پشیمون نمیشید فقط ...

اموزگارم زیاد پیگیر نیس فقط برنامه میده 

پشتیبان همه کاراشو انجام میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتو ناراحت نکن 

اینارو من میشناسم نزدیک کنکور شروع میکنن از این زرا میزنن که سال بعدم کلی پول بگیرن ازت

اینا دردشون پوله و فقط بلدن المی دانش اموزو تحقیر کنن 

یه ذره فقط یه ذره وجدان کاری ندارن 

متاسفم براشون

کلا همین شده قبلا مشاورا همه با تجربه و سن و سال دار بودن الان ی مشت بچه مچه که هنو دست راست و چپ خو ...

افررین قبل ۹۸ همه سن دار بودن با تجربه 

درسشو خونده بودن 

الان هر کی میره دانشگاه مشاور میشه 

باید بگردی سراغ همون با تجربه ها

عزیزم خودتو ناراحت نکن اینارو من میشناسم نزدیک کنکور شروع میکنن از این زرا میزنن که سال بعدم کلی پول ...

خب مگه اسکلیم وقتی باهاشون به نتیجه ای نرسیدیم پشت کنکور با خودشون برداریم 

اصلا بیشتر دانش آموزایی ک تو سال کنکور به آگاهی لازم میرسن سال بعد مشاور نمیگیرن خودشون پیش میرن 

سعی کن بهش فک نکنی این اگه مشاور بود این حرفارو نمیزدچن سالش بود؟ترازت چنده نهایی هات چطورن بگو راهن ...

22 سالش

تراز کنکورم کم شد 6400

ولی نهایی هام خوبه بجز زبان و فارسی که فک میکنم بین17 18 میشم بقیه بالا 18ونیم البته هویت و سلامت هم کم میشه

افررین قبل ۹۸ همه سن دار بودن با تجربه درسشو خونده بودن الان هر کی میره دانشگاه مشاور میشه باید بگرد ...

من خودم متاسفانه نتونستم پیدا کنم 

ی خانم پیدا کردم ک تو همین تاپیک دربارش گفتم نمیدونم دیدی یا ن 

قیمتش و گف پرام ریخت تازه میگف اصلا وقت هم نداره کل سال بعدش و اسفند میبنده و رزرو میکنن 

اموزگارم زیاد پیگیر نیس فقط برنامه میده پشتیبان همه کاراشو انجام میده

داستان معروفا دقیقا همینه 

این خانوم هم ک من گفتم با اینکه زیاد هم اسم در نکرده ولی همینجوریه 

اگر بخوای خودش باهات در ارتباط باشه دیگه قیمتی میگه ک پرات ک هیچ خودت بریزی 

22 سالشتراز کنکورم کم شد 6400ولی نهایی هام خوبه بجز زبان و فارسی که فک میکنم بین17 18 میشم بقیه بالا ...

وای از سنش مشخصه چیه😑تجربه صفررر

من جات بودم قشنگ فحشش میدادم اخرشم بلاک میکردم

پولی ک دادی بهش حرومش واقعا

منطقه چندی؟

هدفت چیه؟

چون ۶۰ درصد تاثیر معدله خیلی میتونه بکشه بالا تورو

🤍