2777
2789
عنوان

مشاورم 3 هفته مونده به کنکور ولم کرد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 114 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مورد اول: مشاور جنس مخالف کم سن و دانشجو ممنوع مورد دوم: مشاور دانشجو ممنوع مورد سوم: مشاور غیرمرتبط ...

عزیزم یادمه تاپیکتو ولی دو مورد اول هیچ اشکالی نداره

آدم لازمه مراقب باشه و رو نده تا اتفاقی نیفته اگرم افتاد سریع مشاورشو لغو کنه ‌ . آدم حسابیا رو میشه تشخیص داد

راستش مشاور زن اصلا به درد نمیخوره چون خانوما کلا ذهنشون چند کاره هست و میخواد رو همه چی با هم تمرکز کنه واسه همین دقت کافی رو اکثرا ندارن

و دانشجو هم باید باشن تا اختلاف سنی به حدی نرسه که زبون دانش آموز رو نفهنن

کاربری مال ۲ نفره🦥
مورد اول: مشاور جنس مخالف کم سن و دانشجو ممنوع مورد دوم: مشاور دانشجو ممنوع مورد سوم: مشاور غیرمرتبط ...

اینجور که میگی شهریه زیاد میگیرن اگه دانشجو نباشن چون یجورایی معروف شدن

توانشو ندارم

اینا مشاور نیستن روان‌پریشن

کلا همین شده 

قبلا مشاورا همه با تجربه و سن و سال دار بودن 

الان ی مشت بچه مچه که هنو دست راست و چپ خودشون و نمیشناسن و تو پاس کردن درسای دانشگاه خودشون موندن اومدن وسط 

اگر بخوای خوب و متوسطش و بگیری زیر ۱ و نیم هم نی 

بنظر من بدون مشاور خیلی بهتره فقط ۱ الی ۲ ماه ی آدم حرفه ای و بگیری برنامه ریزی دستت بیاد 

همینکار رو کردمولی اثر حرفاش رو هس هنوز

سعی کن بهش فک نکنی این اگه مشاور بود این حرفارو نمیزد

چن سالش بود؟

ترازت چنده نهایی هات چطورن بگو راهنماییت کنم عزیزم

تایپک ترازتونو...منو نگاه کنی خیلیارو راهنمایی کردم

تاپیک دهمم میشه

🤍

ولش کن مگه به حرف اونه 

تو روحیه داشته باش کم کم خودتو جمع کن بشین درس تو بخون

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بابا این داغونا چین میرین پول میریزین تو حلقشون اینا خودشون یه دور باید برن پیش مشاور روانشونو درست کن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

عزیزم یادمه تاپیکتو ولی دو مورد اول هیچ اشکالی ندارهآدم لازمه مراقب باشه و رو نده تا اتفاقی نیفته اگ ...

عزیزِگلم من اصلا برای افکار شما متاسفم و صحبتی ندارم 

من تو اون تاپیک کامل جواب ابهامات ذهنی شما رو دادم و نیاز ب تکرار دوباره نمیبینم 

مشاور میشناسم خانمه

۴۲ سالشه تو رشته تجربی رتبه ۴۸ بوده

ببین این خانم به قدری حرفه ای و خفنه که نگات کنه تا ته زندگیت میره ن تنها خودت از خانواده و پدر مادرت هم کلی خصوصیات میفهمه 

اما اینجور موارد مافیای کنکور هستن و قیمت به شدت بالایی دارن اونجور هم ک باید دانش آموز و آدم حساب نمیکنن