2777
2789

رتبه الانم جالب نیست ولی خب همین پیشرفته دلگرمی شد برام 

بنظرتون پشت کنکور بمونم باز یا نه

تجربی ام

۲۳ سالمه هر سال درس نخوندم رتبه هام توی یه رنج بود اما امسال اندکی درس خوندم ۳۵هزارتا بهترر شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه کاریه عزیزم به جوونیت رحم کن برو دانشگاه نمیخاد حتما دولتی باشه مگه سال رو سال هدر دادن کشکه

فقط همین یدونه آرزو رو دارم 

زندگیم قشنگگ نابوده اصلا امیدی به آینده نیست

ازدواجم نمیخوام کنم

از لحاظ درامد هم به پول میلیاردی نیاز دارم که آرزوهامو براورده کنم که هر کاری ام کنم اینقدر نمیتونپ درامد داشته باشم

وا😂😐بیکاری همش درس بخونی؟ اونم اینجوزی ۶۰ هزار؟ همسن و سالات الان یا یکاری میکنن یا دانشگاه میرن ا ...

خب من درس نخوندم گلم

خب من فقط هدفم فقط دانشگاه رفتن نیست

ازدواج هم نمیخوام کنم

این چه کاریه عزیزم به جوونیت رحم کن برو دانشگاه نمیخاد حتما دولتی باشه مگه سال رو سال هدر دادن کشکه

برخ دانشگاه رشته چرت بدون آینده بخونه که چی بشه؟؟؟!!!که بیکار تو خونه بشینه؟؟بزار تلاش کنه رشته آینده دار قبول بشه هنوز سنی نداره جوونه