2777
2789
عنوان

بین این رشته ها کدومشون بهترن

205 بازدید | 42 پست

من تجربی هستم اما کنکور فرهنگیان هم دادم در جهت اینکه دبیری زیست انتخاب کنم اگه توی تجربی رشته موردعلاقمو نیاوردم.

ولی استان من پذیرش زیست نداره امسال

و فقط شیمی ، علوم تجربی ، ابتدایی و بهداشت مدارس 

و طراحی لباس که اصلا نمیدونم چه ربطی به رشته ام داره.

حالا واقعا نمیدونم تو انتخاب رشته ام کدوم رو بزنم اصلا، شما نظری دارید؟🥲

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

بهداشت مدارس

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیری زبان هم میتونم برم یادم رفت🙏🏻

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

اگر ترازت خوبه شیمی رو بزن 

ولی درجریانی که اگر انتخاب رشته کردی و قبول شدی رتبه تو نشون نمیدن؟ بعدا نگی حیف شد نرفتم پزشکی و دارو فلان

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️

بهداشت مدارس

خیلی ها میگن بعد تحصیل به زور میتونی کار کنی🤦🏻‍♀️

خیلی ها میگن بعد تحصیل به زور میتونی کار کنی🤦🏻‍♀️

من پارسال بهداشت مدارس آوردم انصراف دادم

مگه اینا از روز اول استخدام نیستن ؟ 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

ببین علاقت به کدوم بیشتره ؟همشون رشته های فرهنگیان ؟

بله همشون فرهنگیانن ، حقیقتا من زیست دوست داشتم 

و بعد از اون شیمی یا بهداشت اما میگن بهداشت مناسب نیست