2777
2789
عنوان

بین این رشته ها کدومشون بهترن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 42 پست
بخدا همین تایپک های گذشته سایت میگفتن گاهی میبینن دبیر بهداشت زیاده بهشون میگن برید امسال مثلا کار و ...

آره حتی دفتر دارم میشن یا مشاور هر چی نبود اون معلمه شایدم معلم هنر  علاقه نداری نقشت مشخص نباشه برو دبیری مثل شیمی و علوم چون دبستانم ممکنه یه سال معلم کلاس اول یسال معلم نبود کلاس سوم 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خب در اینصورت بازم کار داری دیگه در کل فکر میکنم توی سایت مردم با بهداشت عمومی و اینا اشتباه گرفتن ا ...

درسته🤍🙏🏻

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بازم کار داری دیگهبلخره حقوق بهت میدنکارتم میکنیولی خب اینطور دیگه نیس قبلا ک کمبود بود اینطوری م ...

درسته🙏🏻🤍

خارج از مدرسه هم میشه جایی کار کرد؟ 

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
آره حتی دفتر دارم میشن یا مشاور هر چی نبود اون معلمه شایدم معلم هنر علاقه نداری نقشت مشخص نباشه برو ...

اینم هست..

تصورم از خودم اینه که تو یک رشته مهارت کافی داشته باشم و ازونجایی که در شهر نسبتا کوچیکی زندگی میکنم به عنوان معلم سرشناس و خوبی شناخته بشم، درنتیجه نکته خوبی رو فرمودید🥲😂

ازونجایی که من کنکور فرهنگیانم به نسبت تراز پایینی بود(تو تجربی شیمی رو ۳۰ زدم)و شیمی هم درسته پذیرش ...

حالا تو بزن هرکدوم به صلاح بود قبول میشی ایشالا اونی که خودت میخوای بشه

منم شیمی رو دوست دارم اما خب علاقم به زیست بیشتر بوددرصد زیستم تو کنکور 50 بود و شیمی 30🤦🏻‍♀️

خب درصد تو کنکور که خیلی ملاک نیست چون به سختی سوالا و اینام بستگی داره 

ولی در کل شیمی سرسخت تره تصور کن سومین رشته سخت تو دنیا شیمیه 

اما من دوست نداشتم برم سمت زیست با اینکه دبیرستان خیلی دوسش داشتم چون موقعیت شغلی شیمی هم خیلی بیشتر از زیسته و قابل مقایسه نیست 

ولی توی بحث تدریس فرق میکنه موضوع چون هردو استخدام هستی و مهم تر اینکه علاقتو درنظر بگیر 

ابتدایی نرو یا علوم درس بده یا شیمی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

حالا تو بزن هرکدوم به صلاح بود قبول میشی ایشالا اونی که خودت میخوای بشه

جدا میشه؟😐

یه کانال مشاوره میگفت که اگه اولویت اولتون یه چیزی بزنید و قبول نشیدش و برن رو اولویت دومتون اونوقت قبولیتون احتمالش خیلی میاد پایین😐🤣

خب درصد تو کنکور که خیلی ملاک نیست چون به سختی سوالا و اینام بستگی داره ولی در کل شیمی سرسخت تره تصو ...

منم واقعا شیمی رو دوست دارم و همیشه برام قابل درک بوده و میتونستم که برای دوستانم توضیح بدم یعنی در طول سه سال دبیرستانم ، فقط مسائل اسید و باز برام گنگ و نامفهوم بود

جدا میشه؟😐یه کانال مشاوره میگفت که اگه اولویت اولتون یه چیزی بزنید و قبول نشیدش و برن رو اولویت دوم ...

نه چه ربطی داره

درواقع اینجوریه که شما طبق اولویت و علاقت انتخاب رشته میکنی و اونا میان بررسی میکنن مثلا اگه اولین رشته ای که انتخاب کردی رو شرایط و رتبه ات اوکی باشه که قبول میشی و دیگه انتخابای دیگت بررسی نمیشه ولی اگه انتخاب اول رو قبول نشی یکی یکی میرن پایین و بقیه انتخاب ها رو بررسی میکنن و اولین رشته ای که به رتبه و شرایط تو بخوره رو قبول میشی و همونجا انتخاب رشتت تموم میشه و باقی انتخاب ها بررسی نمیشن

منم واقعا شیمی رو دوست دارم و همیشه برام قابل درک بوده و میتونستم که برای دوستانم توضیح بدم یعنی در ...

خب تو دانشگاه مسائل خیلی قشنگتر باز میشن و فهمشون راحتتره 

تو مدرسه کتاب درسی یسری چیزا رو کوتاه کرده و به قولی از سر و تهشون زده و دست دبیر رو واسه آموزش بیشتر بسته واسه همونم سخت تره فهمیدنش ولی خب دانشگاهم حجم بیشتره که اینم طبیعیه دیگه