2777
2789
عنوان

بین این رشته ها کدومشون بهترن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 42 پست

دبیر علوم 

چون مرتبط به دبیری زیست که علاقه داشتید هست 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

طراحی لباس واسه تجربی نیست واسه هنره اگر علاقه نداری رتبه ات خوبه انتخاب نکن مجبور نیستی

بهداشت مدارس مربی بهداشت میشی درآینده ابتدایی معلومه علوم هم راهنمایی معلم علوم میشی شیمی هم دبیرستان درس میدی یا هنرستان اگر شیمی داشته باشن بر اساس علاقه بچین 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ترازت خوبه شیمی رو بزن ولی درجریانی که اگر انتخاب رشته کردی و قبول شدی رتبه تو نشون نمیدن؟ بعدا ...

ترازم اگه با معدلم جمع شه چیزی حدود 8300 میشه🤦🏻‍♀️

کنکور تیر رو که دادم میدونم گند زدم یا خوب دادم و طبق اون انصراف میدم 

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
من پارسال بهداشت مدارس آوردم انصراف دادممگه اینا از روز اول استخدام نیستن ؟

نمیدونم والا ، تاپیک های قبل رو از نی نی سایت خوندم متوجه نشدم انقدر نظرات متفاوت بود

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
خیلی ها میگن بعد تحصیل به زور میتونی کار کنی🤦🏻‍♀️

یعنی چی به زور؟

اتفاقا هم حقوقشون بیشتره هم کار خاصی ندارن راحتن تو مدرسه 

اما من نظرم اینه به ترتیب شیمی/علوم/بهداشت/ابتدایی/طراحی لباس

البته اگه به طراحی علاقه داری رشته جالبیه بعدا هم کار و فناوری یا تو هنرستان تدریس میکنی 

طراحی لباس واسه تجربی نیست واسه هنره اگر علاقه نداری رتبه ات خوبه انتخاب نکن مجبور نیستی بهداشت مدار ...

ممنون از نظرتون🤍

عزیزم وقتی استخدام فرهنگیان هستی خودت نمیری ک دتبال کاراداره برات کار داره دیگه رسمی هستیاین چ حرفیه

بخدا همین تایپک های گذشته سایت میگفتن گاهی میبینن دبیر بهداشت زیاده بهشون میگن برید امسال مثلا کار و فناوری درس بدید😂😂

بخدا همین تایپک های گذشته سایت میگفتن گاهی میبینن دبیر بهداشت زیاده بهشون میگن برید امسال مثلا کار و ...

خب در اینصورت بازم کار داری دیگه 

در کل فکر میکنم توی سایت مردم با بهداشت عمومی و اینا اشتباه گرفتن این رشته رو 

من خودم رشتم شیمی هست و راضیم البته دبیری شیمی نیست ولی بازار کارش خوبه حتی با کارشناسی ولی خب سخته ...

منم شیمی رو دوست دارم اما خب علاقم به زیست بیشتر بود

درصد زیستم تو کنکور 50 بود و شیمی 30🤦🏻‍♀️

بخدا همین تایپک های گذشته سایت میگفتن گاهی میبینن دبیر بهداشت زیاده بهشون میگن برید امسال مثلا کار و ...

خب بازم کار داری دیگه

بلخره حقوق بهت میدن

کارتم میکنی

ولی خب اینطور دیگه نیس قبلا ک کمبود بود اینطوری میکردن

🤍

یعنی چی به زور؟اتفاقا هم حقوقشون بیشتره هم کار خاصی ندارن راحتن تو مدرسه اما من نظرم اینه به ترتیب ش ...

ازونجایی که من کنکور فرهنگیانم به نسبت تراز پایینی بود(تو تجربی شیمی رو ۳۰ زدم)

و شیمی هم درسته پذیرش استان من هست ولی شهر من اولویتی نداره.. میترسم قبول نشم😐😂