2777
2789

چهارده ماه طول کشید و پریوذم ی هفته تاخیر دارن و دو سه روز هون ریزی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بنده خدایی در کله عمرش فقط ۳.۴ بار فک کنم پریود شده 

و دیگه کلااا پریود نشده هیچ مشکلیم نداره ..۵ تام بچه ب دنیا اورد با فاصله سنی بین ۴ سال و ۳ سال

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
چهارده ماه طول کشید و پریوذم ی هفته تاخیر دارن و دو سه روز هون ریزی

از اول خونریزی هات ۳ روزه بود ؟

من خودم ۳ روزه بوده از وقتی ب بلوغ رسیدم من کمی علائم دارم بخاطر اینکه ی مدت زندگیم استرس زا شده بود

کمی مشکوکم به پلی کیستیک بودن هنوز سونو نرفتم 

و ازدواج هم کردم گفتم نکنه برای باروریم مشکل ایجاد کنه

یه بنده خدایی در کله عمرش فقط ۳.۴ بار فک کنم پریود شده و دیگه کلااا پریود نشده هیچ مشکلیم نداره ..۵ ...

واقعاً ؟ 

چه چیزا 

حتماً خانم سن بالا بوده ، ممکنه قدیمی باشه این قضیه 

از اول خونریزی هات ۳ روزه بود ؟من خودم ۳ روزه بوده از وقتی ب بلوغ رسیدم من کمی علائم دارم بخاطر اینک ...

از اول ن ی هفته بود چند سالی سه روز

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تا 40 روز شده 2 ساله هنوز باردار نشدم

مطمینی فقط تنبلی داری عکس رنگی و ... بگیر تنبلی با چهل روز تاخییر اونقدر تاثییر نداره دویتم سه ماه یبار میشد حامله شد وزنت کم کن با ورزش حامله میشی 

واقعاً ؟ چه چیزا حتماً خانم سن بالا بوده ، ممکنه قدیمی باشه این قضیه

ن بابا ..قدیمی نیست

بنده خدا کلا تو دوران دبیرستانش چند بار پریود شده و دیگه کلا پریود نشده

واقعا خوشبحالش

نمیدونه درد پریودی چی هست اصلا

ن بابا ..قدیمی نیستبنده خدا کلا تو دوران دبیرستانش چند بار پریود شده و دیگه کلا پریود نشدهواقعا خوشب ...

چی بگم والا

کلا چرخه تخمدانی رو زیرسوال برد😂

چی بگم والاکلا چرخه تخمدانی رو زیرسوال برد😂

اره بخدا .. یکیم مثله من عذاب کش میشه هر ماه😑😂

ببخشید میشه لطف کنید علائم پلی کیستیک رو بگید؟

اخه خودپ حس میکنم ی سری علائمشو دارم اما مامانم قبول نمیکنه میگه ب خودت تلقین نکن😐😑🤦🏻‍♀️