2777
2789
عنوان

بیا تا بهت بگم چیکار کنی تا شوهرت همواره عاشقت بمونه و خیانت نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4108 بازدید | 115 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون دختری که شوهرشو نمیشناخته و بعد ازدواج فهمیده چه اشغالیه، یا مثلا شوهره بعد از چند سال عوض شده، 

و این زن بعد چندین سال گذاشتن جوونیش تو خونه اون مرد، اگه بخواد طلاق بگیره سرپناهی نداره و مثل قبل هم اونقدر جوان نیست که براش خواستگار بیاد و تازه اسم مطلقه هم توسط چامعه روش خورده، و خانواده درست حسابی نداره یا ازش حمتیت نمیکنن، مجبوره بمونه تو خونه همون شوهر و خیانت تحمل کنه، چکار کنه؟ 

سرپناه نداشتن بدترین چیز برای یک زن هست. 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

حوصلم نکشید همش رو بخونم ولی مرسی ک‌وقت گذاشتی  تایپ کردی و راهنمایی مون کردی دلت شاد لبت خندون زندگیت بدون غم🤲😘😘😘🙏

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ب من بگو چطوری زودتر ازدواج کنم؟؟؟

ذکر یا لطیف هر روز بگو چله سوره احزاب و طه رو بردار 😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ب من بگو چطوری زودتر ازدواج کنم؟؟؟

رها کن. وقتی رها میکنی خودش میاد سمتت. ولی وقتی هی فکر میکنی که من چیکار کنم که ازدواج کنم ازت دور میشه. طبیعت همیشه اینطوریه اگه دقت کرده باشی همیشه وقتی چیزی که میخوای رو بدست میاری که دیگه نمیخوایش. دلیلش همین رها کردنه چون وقتی نمیخوایش دیگه رهاش میکنی خودش میاد سمتت. پس تمرکزت رو بذار روی خودت هرچقدر زیباتر با اعتماد به نفس تر و جذاب تر باشی مردهای بیشتری جذبت میشن. و این مسئله رو رها کن . صبور باش تا آدم مناسب خودش بیاد سمتت. مردای با کیفیت تعدادشون کمه معلومه که زمان میبره تا بهش برسی

تورو خدا ی راه سریع ترامروز چله یاسین تموم شد، هفته بعدی هم عاشورا تموم میشه😢

من خودم از اینا تنیجه گرفتم ب اضافه سوره احزاب رو بنویس و ّدار داخل ی کوزه کوچیک ودرش رو با دستمال کاغذی بپوشون و بذار ی جای تاریک حتی چشم خودتت هم بهش نخوره توکل بخدا نماز شب چله ذکر یونسیه اینا هم عالی هست

رها کن. وقتی رها میکنی خودش میاد سمتت. ولی وقتی هی فکر میکنی که من چیکار کنم که ازدواج کنم ازت دور م ...

مشکلم نداشتن خواستگار نیست

حتی مشکلم نداشتن خواستگار خوب هم نیست

اتفاقا همین الان دوتا خیلی خوب با شرایط خیلی خوب دارم

مشکلم اینه نمیتونم انتخاب کنم 

( خواستگار هستنا، دوس پسر نه)

عزیزم اون دختری که شوهرشو نمیشناخته و بعد ازدواج فهمیده چه اشغالیه، یا مثلا شوهره بعد از چند سال عوض ...

ربطی نداره اینا فقط بهونست. مادر من بعد از ۱۵ سال زندگی طلاق گرفت. بعدشم ۸ سال طول کشید تا دوباره ازدواج کرد. تو این مدت سختی زیاد کشید حدود یه میلیارد فقط قسط و بدهی داشت. تنهایی کشید تو مریضی هیچکسو نداشت ازش حمایت کنه کمکش کنه. پول هم که نداشت. اما الان خیلی خوشبخته. چون نپذیرفت که کمتر از توقعش باهاش رفتار بشه. وقتی به کم قانع نمیشی طبیعت بهت صد برابر بهترشو میده. مامان من اگه میخواست مثل تو فکر کنه الان از حرص خوردن پیر شده بود. ولی جوون مونده حتی کمتر از سنش میزنه

همینجوری روی کاغذ معمولی بنویسم بذارم داخل کوزه؟؟

روی برگه سفید ساده بنویس البت نباید اون روز عمر درعقرب باشه با وضو رو ب قبله بنویس 

ولی اگ بده ی کسی دیگ برات بنویس بهتره اگر هم‌پیدا نکردی خودتت بنویس توکلت بخدا باشه ذکر یا لطیف ترک نشه هر روز ۱۲۶ بار بگو عالیه بازم اگ دعا یا ذکری دیدم حتمان بهت میگم نگران نباش قشنگم😘😘