2777
2789
عنوان

بیا تا بهت بگم چیکار کنی تا شوهرت همواره عاشقت بمونه و خیانت نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4108 بازدید | 115 پست
کتاب نوشتی؟

کتاب ۱۰۰ صفحست من سه چهار ص نوشتم. لازم بود اینهمه توضیح. چون نمیفهمین یا چند خط قانع نمیشین. باید کامل توضیح میدادم که قشنگ توی مغزتون بره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایش سخته بخونیممم زیادههه

کم باشه که قانع نمیشین. بعد میاین میگین آخه دوست پسرم بلد نیست وگرنه که منو دوست داره.. آخه چیکار کنم تقی به توقی خورد که نمیتونم طلاق بگیرم. باید کامل توضیح میدادم که قانع بشین دیگه ازین جوابا خسته شدم واقعا 

انقدر که برای همه توضیح میدم ولی نمیفهمن

حرفا خیلی خوب ولی درد از اونجایی که یه مرد یا شوهر خوب خیانت کنه همه مردا که از اول بد نیستن میبینی ...

منم دارم میگم آدم که نمیدونه. هر کسی ممکنه خیانت کنه. تو از اولش باید به این فکر کنی که این آدم ممکنه یه روزی دشمنت بشه. هرچقدرم که خوب باشه تو بازهم باید این احتمال رو در نظر بگیری. اگه تو یبار گذشت کردی بار بعدی اون باید بکنه. اونم باید جبران کنه دیگه. یبار گذشت میکنی اگه جبران نکرد دفعه ی بعدی در کار نیست

حرفا خیلی خوب ولی درد از اونجایی که یه مرد یا شوهر خوب خیانت کنه همه مردا که از اول بد نیستن میبینی ...

این چیزی که میگی اشتباهه. از اولش که نباید میکردی اما حالا کاریه که شده. جلوی ضرر رو هروقت که بگیری سوده. پس نصفه نیمه نپذیرش و ازش جدا شو

خوب مکی ک یدونه بچه دارم باخانواده شوهر هم ی جا میشینم هرچی مادرش میگه چیزی نمیگه حتی مادرش طوری سرم ...

طلاق بگیر. اگه حق حضانت رو از قبل نگرفتی با شوهرت توافق کن مهریتو ببخش بچتو بگیر. جلوی ضرر رو هروقت بگیری سوده

ولی اینا فقط یه فیلمه تو دنیای واقعی الزاما اینطور نیست گاهی از چاله درمیای میفتی تو یه چاه

توی دنیای واقعی هم همینطوره. اگه دیگه اشتباهاتت رو تکرار نکنی نمیوفتی تو چاه. آره یکی طلاق میگیره بعد میره با یه نفر هزار برابر بدتر ازدواج میکنه. ولی وقتی دیگه آگاهیشو داری روی خودت کار کردی هرگز با یه آدم به درد نخور ازدواج نخواهی کرد

عزیزم حرفهات خوبه ولی خیلی جاها عملی نیست چون جامعه ما زن ستیزه و خانواده های دختر حمایت نمیکنن طلاق ...

تو باید قوی باشی و خودت از خودت مراقبت کنی. اینا فقط بهونست. انتظاراتتو از بقیه قطع کن تا موفق شی. یعنی به جای اینکه انتظار داشته باشی فلانی باهات خوب حرف بزنه از خودت انتظار داشته باش که اگه باهات بد حرف زد جوری بزنی تو دهنش که دفعه ی بعد از این غلط ها نکنه. به جای اینکه منتظر حمایت خانوادت باشی خودت خودتو جمع کن. جامعه ی ما زن ستیزه اما به این معنی نیست که باید طبق قانون پیش بری. تو اگر قوی باشی توی همین جامعه ی زن ستیز میتونی مردها رو به زانو دربیاری. اینهمه زن هستن زندگی مردها رو نابود کردن چه زنهایی که مردها رو گول زدن بدبختشون کردن تمام پولاشونو بالا کشیدن توی همین جامعه ی زن ستیز. نمیگم اونا کار خوبی کردن میگم همه چیز به خودت بستگی داره نه جامعه

طلاق بگیر. اگه حق حضانت رو از قبل نگرفتی با شوهرت توافق کن مهریتو ببخش بچتو بگیر. جلوی ضرر رو هروقت ...

بخدا ده روز قهر کردم رفتم خونه پدرم هرروز صبح ها پامیشد دعوا راه مبنداخت همش پشیمون شدم ک رفتم اونجا 

تو باید قوی باشی و خودت از خودت مراقبت کنی. اینا فقط بهونست. انتظاراتتو از بقیه قطع کن تا موفق شی. ی ...

لطفا منو راهنمایی کن خیلی تنهام همش گریه میکنم ن خانواده خوب دارم ن شوهر خوب باخانوادش ی جا میشینم همش اذیتم میکنن 

اخه کجابمونم بچه رو چطور بزرگ کنم

کار پیدا کن خودت پول دربیار. اگه الان آمادگیشو نداری اول خودت رو آماده کن بعد طلاق بگیر. ببین فکر کنم بچت بزرگتر از ۹ سال باشه با انتخاب خودش میتونه پیش تو زندگی کنه. دیگه لازم به اجازه ی شوهرت نداره. از یه وکیل هم بپرس ولی من فکر میکنم اینجوری باشه. اگه سر حضانت با شوهرت نخوای توافق کنی میتونی مهریت رو بذاری اجرا یا همون خونه رو ازش بگیری یا یه خونه ی دیگه بخری. حالا به هر دلیلی هم اگه نمیتونی یه مدت خونه ی بابات بمون تا سر و سامون بگیری. اگه نمیتونی خرج بچتو بدی یه مدت بزار پیش شوهرت بمونه کار که پیدا کردی درآمد داشتی بیارش پیش خودت. مهمترین چیز اینه که به اون حقارت پایان بدی. من باشم ترجیح میدم تو آشغالدونی بخوابم ولی کسی جرات نکنه با من اینجوری رفتار کنه

کار پیدا کن خودت پول دربیار. اگه الان آمادگیشو نداری اول خودت رو آماده کن بعد طلاق بگیر. ببین فکر کن ...

ن بچم ۱ سالشع میگم ده روز رفتم خونه پدرم هرروز دعوا راه مینداخت تومیگی اونجا بمون.باخانواده شوهر ی جامیشینیم توروستا هیچی ب نام شوهرم نیس