2777
2789

حتما تا آخر بخونین همش درمورد خیانت نیست. درمورد اعتماد به نفس اینکه چرا خودتون رو دوست ندارین و اینکه دلیل ضعیف و وابسته بودنتون چیه هم هست. پس حتی اگه متاهل نیستین هم به دردتون میخوره

عزیزان من شما چرا انقدر نگرانین که شوهرتون خیانت کنه؟ ولش کن. انقدر سعی نکن کنترلش کنی. شوهری که بخواد خیانت کنه خیانت میکنه. شوهری که دلش یه جای دیگست شوهری که تصمیم میگیره که خیانت کنه به چه دردت میخوره؟ ولش کن. بزار خیانت کنه. آزادش بزار. بخواد میکنه نخواد نمیکنه. بهش فرصت بده تا روی واقعیش رو نشون بده. اتفاقا اگه بهت خیانت کرد باید تشکر کنی از اون دختری که حاضر شد آشغالت رو ازت بدزده. واقعا میخوای چیکارش کنی این شوهر رو؟چرا میخوای به زور نگهش داری؟ اگه واسش کافی نیستی اگه از یه نفر دیگه خوشش میاد اگه متعهد نیست اراده نداره چشم چرون و هوس بازه بزار بره از شرش خلاص شی. من واقعا نمیفهمم چرا شما این کار رو میکنین. میرین یه آدم احمق نابالغ خیانتکار نفرت انگیز پیدا میکنین که همش حرصتون بده بعدشم لصرار دارین که این آدمو تغییر بدین. کنترلش کنین که خیانت نکنه. بابا ولش کن. تو نمیتونی هیچکس رو تغییر بدی. همچین اتفاقی نخواهد افتاد. هرچقدر زور بزنی هم نمیشه. چه کاریه خب؟ از اول برو یکی رو انتخاب کن که آدم باشه مثل آدم باهات رفتار کنه. شوهرت خیانت کرد؟ به درک. اتفاقا بهتر. بزار بره از شرش خلاص شی. اگه شوهرت بهت خیانت کرد تنها کاری که میکنی اینه که ازش جدا میشی. اصلا ناراحت شدن و عصبانی شدن و انتقام گرفتن نداره. نمیخوادت دیگه. بزار بره. مشکل شما اینه که آینده نگر نیستین. فکر میکنین همه دوستتونن و هیچوقت قرار نیست بهتون خیانت کنن. بهشون اعتماد میکنین. لایه ی آسیب پذیرتون رو بهشون نشون میدین. براشون فداکاری میکنین. از حق خودتون بخاطر اونا میگذرین. بسه دیگه‌. انقدر احمق نباشین. از حالا به بعد به هرکس به عنوان دشمنتون نگاه کنین. . وقتی که دارین رازهاتون رو بهشون میگین. وقتی که دارین بهشون پول قرض میدین. وقتی که شکست هاتون رو واسشون تعریف میکنین و ضعف هاتون رو بهشون میگین وقتی که دارین واسشون فداکاری میکنین باید به این فکر کنین که این آدم زمانی دشمن شما خواهد بود. پس حواستون باشه که چی میگین و چی نشون میدین. تصور کنین وقتی که با این آدم دعواتون شد هنوزم دلتون میخواد رازهاتون رو بدونه؟ هنوزم دلتون میخواد واسش فداکاری کنین؟ که شکست هاتون رو واسش تعریف کنین؟ اگه اینکارا رو نکنین دیگه ضعیف و وابسته نخواهید بود. پس حواستون باشه خودتون رو چه شکلی نشون میدین. شما باید فقط نقاط قوتتون و قدرت و موفقیت هاتون رو به پارتنرتون نشون بدین. هیچوقتاین اعتماد رو بهش نکنین که همه ی آنچه که هستید رو بهش نشون بدین. وقتی که ضعیفین وقتی اعتماد به نفس ندارین سیاست ندارین  و آسیب پذیرین چرا میرین توی رابطه؟ وقتی ناتوانی در اینکه حق خودت رو بگیری چرا میری توی رابطه؟ شما باید همیشه آمادگی هرچیزی رو داشته باشین. و هیچوقت هیچوقت هیچوقت سعی نکنین که کسی رو تغییر بدین. چون اینکار سخت زمان بر احمقانه و تقریبا غیر ممکنه. اگه ازش خوشتون نمیاد باهاش کات کنین و کسی رو انتخاب کنین که ازش خوشتون بیاد. به کم قانع نشین. اگه کسی داره واستون کم میذاره از زندگیتون پرتش کنین بیرون. اگه کسی داره بهت بی احترامی میکنه خانوادش اذیتت میکنن واسه چی هنوز اونجا موندی؟ اگه مادرشوهرت اذیتت کرد و شوهرت ازت حمایت نکرد چرا با شوهرت دعوا میکنی؟ این آدمیه که تو میخوای؟ قطعا نه. پس وقتت رو برای این تلف نکن و فقط از زندگیت بیرونش کن. پسرای جذاب از دختری که حاضر باشه با مرد متاهل رابطه داشته باشه خوششون نمیاد. این دخترا واسشون چیپ و بی ارزشن. دخترایی که انقدر سطحی ان و به راحتی خودشونو بی ارزش میکنن براشون جذاب نیست. نمیدونم وینچنزو رو دیدین یا نه ولی اون رو مثال میزنم به عنوان یک مرد با کیفیت. قطعا اگه یه دختر خوشگل بیاد جلوش لخت شه عاشقش نمیشه شاید فقط یه پوزخند بهش بزنه و نادیدش بگیره. انقدر که واسش جلف و مسخرست. الان مگه جورجینا نگرانه رونالدو بهش خیانت کنه؟ خوشگلتر از جورجینا نیست ؟ ماشالا همه هم که کشته مرده ی رونالدو ان. فرصت خیانت واسش بازه خیلیم بازه.  ولی نمیکنه. خودشو انقدر سبک نمیکنه که به زنش خیانت کنه چون یه شخصیت قدرتمند داره. این مردا کمن ولی هستن. وجود دارن البته اگه شما یه زن با کیفیت باشین. اگه اعتماد به نفس نداری همیشه در دسترسی فداکاری میکنی برای خودت کم میذاری هرچی اون بگه میگی چشم این مردا اصلا بهت جذب نمیشن. چون دخترای اینجوری واسشون کسل کننده ان. اونا چلنج دوست دارن کسی که در دسترس نباشه که مجبور باشن برای به دست آوردنش تلاش کنن. پول و ظاهر هم زیاد واسشون ملاک نیست. ظاهر مهمه اما به تنهایی کافی نیست. پس اگه یه همچین شوهری میخوای باید خودتو تغییر بدی وگرنه نهایتا یه خودشیفته ی جلف سطحی احمقی که مادر و خواهرش بر تو اولیوت دارن و سر هرچیز کوچیکی حرصت میده گیرت میاد که همشم میخواد بهت خیانت کنه. به تو و خانوادت احترام نمیذاره برای خوشحال کردنت تلاشی نمیکنه نیازهاتو براورده نمیکنه. همیشه منت سرت میذاره. تحقیرت میکنه و آزارت میده. اگه مورد مناسب واست پیش نیومده وارد رابطه نشو. صبر کن تا فرد مناشبت رو پیدا کنی. مامان من وقتی طلاق گرفت ۸ سال طول کشید تا تونست دوباره ازدواج کنه. اما با مردی ازدواج کرد که برای خوشحال کردنش همه کار میکنه. مهربونه و جذاب و موفقه. دم به دیقه مامانمو میبره بیرون تفریح. واسه تولدش میبرتش شمال. پیش خانوادش از مامانم حمایت میکنه. الانم خیلی زندگی شادی دارن. مرد خوب میخوای باید صبر داشته باشی. 

بهتون پیشنهاد میکنم حتما سریال با شوهرم ازدواج کن رو ببینین. یه زنه به نام جی وون که از اول که با شوهرش ازدواج میکنه خیلی زن خوبی بوده همه ی کارها رو عالی انجام میداده هرچی میگفتن میگفته چشم و اون بوده که کار میکرده شوهرش کلی قرض بالا اورد همرو این میداد. شوهر و مادر شوهرش انقدر اذیتش کردن که سرطان معده گرفت. حتی اون موقع هم به شوهرش میگفت من اینهمه قرضای تو رو دادم تو پول بیمارستان منو بده. شوهرش نداد. دیگه از بیمارستان بیرونش کردن اومد خونه شوهرش و دوست صمیمیشو باهم توی تخت دید که داشتن حرف میزدن راجب اینکه اگه اون بمیره چقدر پول بیمه گیرشون میاد. رفت حمله کنه به دوستش که شوهرش هلش داد سرش خورد تو میز مرد. وقتی بیدا شد ۱۰ سال رفته بود عقب. اون موقع که تازه با دوست پسرش دوست شده بود. اومد با دوست پسره بهم بزنه اون نمیذاشت ول نمیکرد این بیچاره رو. جی وون هم فرصت رو واسش فراهم کرد که بهش خیانت کنه با دوستش. آخرشم توی محل کار جلوی همه آبروش رو برد و هم دوست پسرش هم دوست صمیمیش اخراج شدن. هدیه عروسی هم به پسره شکایت نامه ی قرض هاشو داد‌. بعدشم به دوستش گفت بهت تبریک میگم از اینکه آشغالم رو برداشتی. آخرشم اون دوتا آبروشون همه جا رفت فقیر هم بودن بدبخت شدن. ولی جیوون با یه مرد با کیفیت پولدار ازدواج کرد و دوستهای جدید پیدا کرد. کسایی که بهش کمک میکردن و بهش احترام میذاشتن. خواهر شوهرشم یکی از دوستای صمیمیش بود. خواستم بهتون بگم یه انتخاب تا این حد میتونه زندگیتون رو تغییر بده. پس حواستونو جمع کنین که با کی رفت و آمد میکنین. مگه با هر نری باید وارد رابطه شد؟ عزیرانم نر بودن کافی نیست واسه رابطه پس حتما به شخصیتش هم توجه کنین و اصلا رد فلگ ها رو نادیده نگیرین. رد فلگ اگه نمیدونین چیه بزنین تو اینترنت ببینین خیلی زیاده. وای اگه بدونین یه جا خوندم یه پسره نوشته بود داشتم با دوست دخترم چیز میکردم که احساس کردم ک*یرم داغ شد سریع کشیدم بیرون اما دوست دخترم ریده بود توش . تازه ناهار کوکوسبزی خورده بود عنش سبز بود. وای من اصلا اینو خوندم موندم که اون دختر چقدددرررر حقیر بوده. رابطه از پشت برقرار کرده که خیلی آسیب زا و دردناکه برای لذت پسره بعدشم جلو دوست پسرش ریده. خیلی تحقیر آمیزه. از اون بدتر انقدر خودشو بی ارزش کرده. وای خیلب تحقیر آمیزه اصلا نمیتونم حتی بهش فکر کنم. توروخدا این کارها رو با خودتون نکنین. هیچوقت عکس نود حتی از خودتون نگیرین چه برسه به اینکه برای کسی بفرستین ! اصلا میدونین گوشی رو چه راحت میشه حک کرد؟ هیچوقت همچین عکسی از خودتون نگیرین. هیچوقت. خواهش میکنم ازتون انقدر خودتون رو تحقیر نکنین. شما حیوون خونگی یه مرد نیستین که هرجور دلش خواست باهاتون رفتار کنه کتکتون بزنه به خانوادتون بی احترامی کنه و شما همچنان عاشقشین؟؟؟!!!! خواهش میکنم ازتون قبل از ازدواج با یه وکیل مشورت کنین حق طلاق حق خروج از کشور حق تحصیل حق حضانت و سرپرستی بچه و.... رو بگیرین. آخه چرا اصلا به این فکر نمیکنین که این ادم یه روزی میتونه دشمنتون باشه. یه روزی میتونه تحقیرتون کنه بهتون خیانت کنه. پس هیچوقت طلاهاتون رو ندین به شوهرتون که باهاش پاشین بخره.‌اون ماشین مال اونه به نام اونه. این فکر رو با خودتون بکنین که وقتی شوهرتون کتکتون زد تحقیرتون کرد بازهم دوست دارین با طلاهای شما ماشین خریده باشه؟ خونه اگه دارین میخرین مشارکتی اونقدری که شما پولشو دادین رو به نام خودتون بزنین. حواستون باشه گول نخورین‌حتما با یه وکیل مشورت کنین. اگه اول به نام شوهرتون باشه بعد بزنه به نام شما هبه حساب میشه. یعنی هروقت دلش خواست میتونه پسش بگیره. پس دقت کنین اگه دادین طلا میخرین پولشو ندین به شوهرتون که بره بخره. خودتون بخرین. و جای امنی بزارینش جاشو به شوهرتون نگین. فردا پس فردا شوهرتون معناد شد مست بود الکلی شده بود ورنداره طلاهاتونو بفروشه. خواهش میکنم به خودتون ارزش بدین ما زنها نباید نماد حیوان خانگی باشیم. اما توی ایران بیشتر زنا اینطورین. پس حواستون باشه که چیکار میکنین. انقدر ساده لوح و زودباور نباشین. کسی بهتون بدی میکنه حتما تلافی کنین. هر بدی نه بدی ای که بهتون آسیب زده باشه. مثلا شوهرت خیانت کنه تو آسیب نمیبینی چون قوی هستی پس تلافی کردن نداره. اما اگه کتکت زد ازت دزدی کرد یا هرچی حتما تلافی کنین وگرنه به طور ناخوداگاه احساس بی ارزشی بهتون دست میده. فرض کنین یه بچه هستین جلوی پدر و مادرتون یه نفر کتکتون میزنه.‌اونها هم‌ میبینن اما به راحتی از کنارش رد میشن و فراموشش میکنن. چه حسی بهتون دست میده؟ این همون حسیه که به کودک درونتون دست میده. وقتی ازتون متنفر شد دیگه نگین چرا من‌خودمو دوست ندارم. دلیلش همیناییه که از کنارش میگذرین

الان شاید فکر کنین که پس چرا امامان انتقام نمیگرفتن پس انتقام کار بدیه و هدر دادن انرژیته. بزرگترین انتقام موفقیته. اما اینجوری نیست. چرا ؟ ببینین وقتی یه نفر شما رو میزنه اگه شما تلافی نکنین اون فکر میکنه که همینجوری شهر هرته و با نفرات بعدی هم همین کار رو میکنه. اما وقتی بابا و داداشت میگیرن میزننش واسش درس عبرت میشه و دیگه جرات نمیکنه ازین گه ها بخوره. از لحاظ قانونی خیلی وقتا نمیشه پیش رفت. بعضی وقتا قانون ناعادلانست مردسالارانست یا حتی دردسر زیاد داره وکیل گرفتن و کلی پول و وقت و انرژی ای که باید بزاری نمیصرفه. بخاطر همین انتقام باید باشه.‌ میدونین چرا شما وقتی کسی اذیتتون میکنه بازم عاشقشین؟ چون شما از اون اول فرضتون بر این بوده که این آدم قراره تا ابد دوستتون داشته باشه و هیچوقت قرار نیست بهتون آسیب بزنه و خیانت کنه. و بر اساس اون ضعف ها و شکست ها و لایه ی آسیب پذیرتون رو بهش نشون میدین فداکاری میکنین رازهاتون رو بهش میگین. بعد به طور ناخودآگاه میبینین که اینهمه انرژی واسش گذاشتین و به صرفه نیست که ولش کنین چون اینهمه واسش کار انجام دادین. و علاوه بر اون لایه ی آسیب پذیرتون شکست ها تحقیر ها و ضعف هاتون رو بهش نشون دادین پس دیگه معنی نداره که خودتون رو بگیرین و از خودتون دفاع کنین چون شما از اول خودتون رو حقیر و بی دفاع کردین. دیگه اون تمام ضعف هاتون رو میدونه. پس واستون به صرفه نیست که دشمنش بشین. بخاطر همین به طور ناخودآگاه به دوست داشتنش ادامه میدین. پس از همون اول همه ی این چیزا رو در نظر بگیرین تا اینطوری نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی نخوندم ولی مشخصه ادم باحوصله ای هستی اینهمه نشستی تایپ کردی😄

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

خدایش سخته بخونیممم زیادههه

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

منکه کم تجربه ام اما تا حدودی با استارتر عزیزمون موافقم 

دختری یا پسری که با مرد یا زن متاهل دوست میشه چیپ هستش واقعا و خب خیانت هم برمیگرده به ذات 

وگرنه زن هم میتونه با بازو و سیکس پک مردای دیگه بلرزه ولی نشسته سرجاش

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

جی وون که سرش به میز خورد مرد چطور انتقام گرفت؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت