2777
2789
چی هست ی توضیحی میدین

یه آمپول که مورد تایید خود دکترا هست 

برای افراد دیابتیه ولی تازگیا اکثرا برای کاهش وزن استفاده میکنن ، هر هفته یه بار زیر جلدی خودت تزریق میکنی ولع به غذا تو از بین میبره ، البته ک من شبا یک ساعت پیاده روی هم میکنم رو من جواب داده این چند روز حالا تا آخر ماهم صبر میکنم اونوقت میام دقیق میگم ک چقد جواب داد 

چ تبلیغی من تاپیکای قبلیم حتی نوشتم میخام النگومو بفروشم از چاقیم ناراحتم با اعتماد به نفس مردمو قضا ...

چون خود سايت مدتي هست دارت تبليغش ميكنه تاپيك نبليغشم كاملا فيك بود با دو ص كامنت چند روز توي تاپيكهاي ب روز شده بود

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خود سايت مدتي هست دارت تبليغش ميكنه تاپيك نبليغشم كاملا فيك بود با دو ص كامنت چند روز توي تاپيكه ...

اون اصلا ی آمپول دیگست ک ایرانیه دارن تبلیغ میکنن ، این آمپول امریکاییه