2777
2789
عنوان

کی دلتونو خیلی شکوند که هیچوقت باهاش صاف نشدید🖤🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرگس

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

کل فامیل ولی دونفر بدجوری دلمو آتیش زدند هرکاری میکنم ببخشم‌نمیتونم😪

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خودم آدم حسابشون نکردم ،بعد چندروز چندبار اومد باهام سرحرفو باز میکرد ولی من پسشون زدم برای دفعه آخر هم ی پس سری بدی بهش زدم 😅پشم نموند واسش 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

تا حالا پیش نیومده دلم با کسی صاف نشه

ولی همین چند ساعت پیش یکی از ادمایی ک خیلی خیلی باهاش صمیمیم برگشت گفت خیلی خیلی خنده داره که تا حالا تو این سن یدونه خاستگارم نداری

واقعا خیلی حالمو گرفت این حرف

رفیقم 

ولی باز خیلی برای عزیزه توان دل کَندن ازشو ندارم

من براش ارزشی ندارم البته.. حتی جواب پیام و اینارم شاید به زور میده خدا میدونه که وقتی جواب نداده چندتا برنامه که داشته چک کردم اگه دیدم چند ساعتی آن نبوده براش یس خوندم که سالم باشه ولی بعد فهمیدم خودش حوصله جواب دادن منو نداشته

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱