2777
2789

اخه همش سه ساله ازدواج کردیم دوساله سرد شده رابطه نداریم جدا میخوابیم 

دقیقا از اون روزی که حامله شدم تا الان که دوسال میگذره خون به جیگرم ازش 

خسته شدم همش نازشو بکشم آخرم پسم میزنه

خب خوشش نمیاد طلاقم بده یا اگه سرد مزاجه درمون کنه من چه گناهی کردم اخه؟ 

به خاطر همینم همیشه قهریم مثل همخونه شدیم طلاق عاطفی گرفتیم فقط شده خرجی بیار خونه هیچ فایده ای نداره تو زندگیم

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

از روانشناس کمک بگیرید.

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرین بار کی رابطه داشتین

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

الهی یکی از خاله های منم اینطوری شده این مردا فکر میکنن زنا فقط اروپایی انگار اونا ببخشید میگم بچه نمیارن یکیو میخوان فقط تنگ بیشعورا خاله منم سر همین موضوع چندسالهههه داره کنار میاد عصبی شده اصلا ی وعضی بخاطر بچش طلاق نمیگیره خودشو خوشگل میکنه بینیشو عمل کرد لابیا پلاسی کرد شکمشو اب کرد اصلا هرچی بود این کرد فقط نظر شوهر جلب کنه نشد خواهر نشد که نشد خالمم گرفت دید نمیشه شوهرشو بست به کتک یجوری که خالم نفسس بکشه شوهره خودشو میکشه رابطه همخوابی ندارن ولی خالم داره انتقام خودشو میگیره

متاسفم ببین شربت زعفرون خرما اینا بده بخوره خودت چه کارهای کردی

هیچ کاری نکردم اخه ازش متنفر شدم حتی دیگه تو روش هم نمیتونم نگاه کنم از بس تحقیرم کرده

مگه میشه همچین چیزی خب بگو طلاقم بده شاید یه نفر دیگه رو دوس داره و باهاش هست تور برا دخترش نگه داشت ...

خب مشکل اینه طلاق نمیده 

من برم درخواست طلاق کنم چجوری ثابت کنم که رابطه نداریم؟

نه خیانتم نمیکنه نمی‌دونم چه مرگشه

الهی یکی از خاله های منم اینطوری شده این مردا فکر میکنن زنا فقط اروپایی انگار اونا ببخشید میگم بچه ن ...

شرایط منم همینجوری شده دقیقا مثل خاله شما 

منم پنج تومن پول رنگ مو دادم چهار تومنم میکرو ابرو بخدا خیلی هم خوبه قیافه م 

بخدا دو سال التماسمو کردم تا بهش بله دادم الان نمی‌دونم چه مرکشه