2777
2789
عنوان

خونه تکونی رو شروع کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامنتظریه پولی هستیم اگه بدستمون برسه خونه رویارنگ میکنیم یاکاغذدیواری بعدم پرده هارومبخام بشورم وکوسن مبلا فرشام تمیزه شستن نمیخاد کاراصلی اشپزخونس که همیشه تمیزکاری لازم داره 

یه چندروز صبرمیکنم پول جورنشه مجبورم شروع کنم 

باهرکی مثل خودش   
من انجام دادم یه سری خورده کاری مثل شستن ملافه اینا مونده که تا اخر هفته میشورم خدا بخواد

خوشبحالتون ولی زود شروع کردین 

ما شاالله

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
واسه دیوار تمیز کردن از اسپری چند منظوره دامستوس استفاده کردم واقعا عالی بود

برا کاغذ دیواری جواب میده؟

برا دیوارایه اشپزخونه؟یا کالبینت امدی اف؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامنتظریه پولی هستیم اگه بدستمون برسه خونه رویارنگ میکنیم یاکاغذدیواری بعدم پرده هارومبخام بشورم وکو ...

منمم میخواستم کاغذدیواری کنم

مبلها رو عوض کنم

پرده ها رو عوض کنم

ولی دیدم دخترم هنوز کوچیکه

ممکنه دستش رو بزنه به وسایل و لک بشه یا کاغذ رو بکنه

واسه همین اگه خدا بخواد گذاشتم واسه تابستون

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

من دیروز تموم کردم دیشبم فرشام از قالیشویی اومد تا ساعت یک با همسرم داشتم فرشارو پهن میکردیم امروزم یه تمیزکار اساسی کردم الانم گوشی بدست دراز کشیدم دارم لذت میبرم از اینهمه تمیزی😊😊😊😊

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩
برا کاغذ دیواری جواب میده؟ برا دیوارایه اشپزخونه؟یا کالبینت امدی اف؟

کاغذ دیواری رو نمیدونم

ولی واسه آشپزخونه و ام دی اف جواب میده

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

ایجور که من یواش کار میکنم تا عید کار دارم از دیروز اتاق خوابمون پنجره و تختمون رو تمیز کردم آخه این وروجک نمیزاره فقط وایمیسته بعد میوفته گریه میکنه باید مثل ژاپنی ها ببندم پشتم کار کنم

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜
سلامت باشین  نه من هر فصل حتی پرده هامم میشورم  از ته تمیز میکنم اینجور مواقع هم دیگه خیل ...

چه خوب ولی پرده های حال من رو نمیشه زیاد بشورم خراب میشه دو ساله زدم تازه مامانم اینا میگن نشور ولی من میدم بیرون بشورن 

ولی اتاقا رو هر فصل میشورم اتفاقا هر فصل تمیز کردن خیلی عالیه موافقم باهاتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته من اسپری چند منظوره سیف هم گرفتم که روش نوشته مخصوص پاک کردن چربیها 

ولی هنوز استفاده نکردم

ایجور که من یواش کار میکنم تا عید کار دارم از دیروز اتاق خوابمون پنجره و تختمون رو تمیز کردم آخه این ...

اییییی جونممممم مراقبش باش اولویتت با بچه هستش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40