2777
2789
عنوان

بچه ها اومدم خونه بابام ک جدا بشم دوتا بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 131 پست
چرا حضانت بچه هاتو نمیگیری؟ بچه تا هفت سالگی با مادره حتی اگه اثبات کنی که دست بزن داشته یا اعتیادی ...

ای ؟خو این بچه رو ببرتم کی براش نگه میداره ؟میدونم باز میارتش

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت میدونم با دوری بچعا بسازم الان 22سالمه😢تو این سن بیوه شدنم سخته همسنام مجردن😔💔

وقت ملاقات هفتگی بگیر حتما 

خدا هم بزرگه 

برو دنبال کار و حرفه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بچه زود فراموش میکنه ولی من چی😢💔

وااای نه توروخدا بچه روندی بهش نذار

بیفته زیر دست نامادری گناه بچه چیه

خودت هم واسش پدرباش هم مادر

حالا پسربزرگتم که تا۷سال پیشت میمونه

میدونم سخته. اینم بگم از این آدم چرا بچه آوردی دیگه فایده نداره. اینو بدون بچه هات چن سال دیگه بزرگ میشن ولی عمر رفته تو برنمیگرده. اگه میخای ازدواج مجدد کنی بچه ها رو بده به خودش

میدونم سخته. اینم بگم از این آدم چرا بچه آوردی دیگه فایده نداره. اینو بدون بچه هات چن سال دیگه بزرگ ...

هوم میخام ازدواج کنم ولی دلمم براشون میسوزه کاشکی بتونم ازشون دل بکنم دلم برای بزرگه نمیسوزه برای همین کوچیکه خیلی میسوزه

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
باشه ان شاءالله بتونم کنار بیام بتونم

قوی باش 

ب خاطر همون بچه ها 

فعلا قرار ملاقات آخرهفته بگیر 

و بعد برو دنبال کار

ب خودت برس و قوی شو 

بعد تصمیم بگیر برا بچه 

باید حتی خودت سفت و محکم ‌و امن باشه بعد بچه بیاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بچه هارو جا میدین همسرتون؟شما که از اول خیانت هاشو دیدین چرا بچه دارشدید؟اونم دوتا

مرض داشتم هم سنم پایین بود نفهمیدم الان 22سالم😔💔

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

خدا بچه هاتو حفظ کنه ولی شوهری ک از اول مشخص بود چیه چرا ب چ امیدی دوتا طفل معصوم اورد تو این زندگی باز یکی میگفتیم عب نداره ولی دومی قبول کن بی فکر بودی تو ی اتاق مگه چقدر خوشبخت بودی ک براشون دوتا بچه اوردی😔الانم بفکر خودت و جوونیت باش ۲۲سالته خودتو حروم این شوهر نکن مهریت بگیر زندگیت بساز یا کار کن بچه هات ببر پیشت