2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نارنجک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بنظرم یه کلاس ورزشی برین برای اینکه قدرت بدنیتون و سرعت عملتون بزه بالا بهتره.من خودم باشگاه پارکور میرم اونجا هم تقویت عضلات(نه حجم دادن و پرورش اندام) کار میکنیم هم حرکات آکروباتیک و هم رد شدن از موانع با سرعت عمل بالا که هیلییی بدردم خورده 

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

بنظرم یه کلاس ورزشی برین برای اینکه قدرت بدنیتون و سرعت عملتون بزه بالا بهتره.من خودم باشگاه پارکور ...

آها

چقدر خوب

کدوم شهرین؟ به نظر باشگاه خیلی خوبی میاد 

حتما باید امتحانش کنم 

من خیلی دوست دارم قدرت بدنی بالا بده خیییلی

ولی خب درسام اجازه نمیدن

آهاچقدر خوبکدوم شهرین؟ به نظر باشگاه خیلی خوبی میاد حتما باید امتحانش کنم من خیلی دوست دارم قدرت بدن ...

تبریز

خیلیی از شهر ها ختی شهر های کوچک هم داره.مثلا شهرستان های کوچک اطرافمان اکثرا  دارن باشگاهش رو.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

تبریزخیلیی از شهر ها ختی شهر های کوچک هم داره.مثلا شهرستان های کوچک اطرافمان اکثرا دارن باشگاهش رو.

عه اگه همه شهره داشته باشن ک عالیه

البته من اگه بدم باید باشه واسه دوران دانشجویی 

ببخشید میپرسم اینو 

هزینش چنده ؟