2777
2789

یکی از یکی بدتر بخوام بگم یه طومار میشه 🤣

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختری که میخواست با دوستش با اختلاف سنی ۲۰ سال ازدواج کنه و دوستش بلاکش کرده بود و دختره هم رفته بود سراغ خانواده پسره 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

تاپیک خودم..

تاپیک خیانت مامانم و اتفاقاتش

و خانمی که داشت از کتک خون بالا میاورد ولی کسیو نداشت بره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

خواهرم گمشده😐

و خیلی خونسرد شروع میکنه تعریف کردن

حالا با رلش بوده

یکی تنها بوده

یکی با رفیقاش بوده

یکی ناراحت بوده قهر کرده رفته

آخه یکی خواهرش گمشه میاد سایت؟😐

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

تاپیک درمورد خانواده شوهر 

واقعا متاسفم آنقدر همه ب خون خانواده شوهر هلاکت نشون از بی لولیه خودشونه

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

تاپیک خودم..تاپیک خیانت مامانم و اتفاقاتشو خانمی که داشت از کتک خون بالا میاورد ولی کسیو نداشت بره

🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️