2777
2789

آقایون میگن اسلام گفته که چهار تا زن عقد دائم میتونی بگیری و.... 

ولی یکی نیس بهشون بگه بله اسلام گفته درست ولی شرط گذاشته که بتونی عدالت رو رعایت کنی و تبعیض نذاری

آخه میمون تو که به سختی میتونی تومونت رو بکشی بالا چجوری میخوای خرج دوتا زن رو هندل کنی آخه 😂😂

در ثانی اینا با فرهنگ ما جور نیست درسته که از لحاظ شرعی کار اشتباهی نیست ولی با فرهنگ ما همخونی نداره 

پس بیشین سرجات و حرف نزن😂😂

الان یه عده مدافع حقوق آقایون میان روح پرفتوح بنده رو مورد عنایت قرار میدن😂😂

ایران من🇮🇷🤍🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم هوس باز ۴ تا ۴ تا زن میگیره 

کسی که آدم درستی باشه همون با یدونه زنش عاشقانه زندگی میکنه

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

هر جای قرآن به نفعشونه رو میخونن دیگه 

بقیه آیه رو نخوندن که میگه اگر نمیتونی شرایط رو انجام بدی  همون یکی .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

مردای الان که همون یه زن رو هم نمیگیرن و رو اوردن به ازدواج سفید و دوست دختر و همخونه داشتن چون هم هزینه پارتنر کمتره هم تعهدی ندارن به دوست دخترشون

عجیبه که هنوز حرف چند همسری رو میزنن ، دیگه همون ازدواج اول و تک همسری داره محال میشه با این هزینه ها 

تو هر خونه ای یه پسر مجرد پیدا میشه که به ازدواج تن نمیده

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

هر جای قرآن به نفعشونه رو میخونن دیگه بقیه آیه رو نخوندن که میگه اگر نمیتونی شرایط رو انجام بدی همو ...

بله تو قرآن خیلی به حقوق زنان تاکید شده  احترام به زن از جانب شوهرش و احادیث معصومین درباره خوشحال کردن زنان و پاداش اخروی اون ها ولی به قول شما ....

ایران من🇮🇷🤍🤍

مردای الان که همون یه زن رو هم نمیگیرن و رو اوردن به ازدواج سفید و دوست دختر و همخونه داشتن چون هم ه ...

آخه بعضی متأهلا به این بهانه خ ی ا ن ت میکنن🤷🏼‍♀️

ایران من🇮🇷🤍🤍

آخه بعضی متأهلا به این بهانه خ ی ا ن ت میکنن🤷🏼‍♀️

واسه اونا ۴ تا که نه ، ۱۰ تا زن هم باشه بازم کمه ، 

یه دوست داشتم تو دانشگاه با یه مرد متاهل دوست شده بود مرده صیغه ش کرده بود و بهش قول عقد دائمی داده بود 

بعد از یه مدت به دوستم میگفت فلانی که تو اینستا فالوش داری، بهش درخواست رابطه بدم قبول میکنه ؟ 🤣🤣🤣

یعنی زن و دوست دختر بازم براش کم بود

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

واسه اونا ۴ تا که نه ، ۱۰ تا زن هم باشه بازم کمه ، یه دوست داشتم تو دانشگاه با یه مرد متاهل دوست شده ...

اینا دست ناصر الدین شاه رو از پشت بستن دلشون دریاست🤣🤣🤣

ایران من🇮🇷🤍🤍