2777
2789
عنوان

حالم داره از زندگیم بهم میخوره

156 بازدید | 11 پست

چرا من نمیتونم یه زندگی عادی داشته باشم  ‌.....حالم داره از زندگیم به هم میخوره . من از اول قربانی یه رابطه اشتباه بودم . فقط وقتی کاری دارن یاد من میوفتن . از اون ور نمیدونم چیکار کنم . بی هدف از صب تا شب نشستم تو اتاقم . هیچ کسیو ندارم .

واقعا نمیدونم چیکار کنم  

حرفی ندارم 

😭😭😭💔💔💔

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس رضایتی از زندگیش نداره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خودت برای خودت ارزش قائل باش اگه میبینی یکی داره ازت سواستفاده میکنه تو درخواستش رو انجام نده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خودت برای خودت ارزش قائل باش اگه میبینی یکی داره ازت سواستفاده میکنه تو درخواستش رو انجام نده

نمیشه . از یه طرف میگم مامانمه بالاخره بزار انجام بدم 

از یه طرف فک میکنم فقط موقع کارشون به فکرم میوفتن

حرفی ندارم 

نمیشه . از یه طرف میگم مامانمه بالاخره بزار انجام بدم از یه طرف فک میکنم فقط موقع کارشون به فکرم میو ...

مگه مامانت همه‌ی درخواست‌های تو رو انجام میده؟

اگه میبینی زیادی از حد و نامعقوله انجام نده

شاید هم حساس شدی اینطور نباشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کاش مامان بابای درستی داشتم حداقل

عزیزدلم

چند سالته؟؟

مگه رفتار پدرومادرت چجوریه

بچه ها تو سن کم پدرومادر و یجورایی دشمن خودشون می‌دونن بعدها میفهمن اونا واقعی ترین و دلسوزترین آدمی هستن که تو تمام عمرشون دیدن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزدلمچند سالته؟؟مگه رفتار پدرومادرت چجوریهبچه ها تو سن کم پدرومادر و یجورایی دشمن خودشون می‌دونن ب ...

بچه نیستم که این فکرا رو کنم

دیگه داره ۱۶ سالم میشه 

از ۱۲ سالگی تو خونه ای بزرگ شدم که کسی بهم اهمیتی نمیده

الان دیگه نمیتونم تحمل کنم

حرفی ندارم 

بچه نیستم که این فکرا رو کنمدیگه داره ۱۶ سالم میشه از ۱۲ سالگی تو خونه ای بزرگ شدم که کسی بهم اهمیتی ...

گلم من پسرم ۲۳ سالشه هنوزم بهش از روی تجربه و دلسوزی حرفی میزنیم بهش برمیخوره

الهی خدا بهترینها رو براتون بخواد اما واقعا تو این زمونه پدرومادرا نگران آینده بچه هاشونن...یه اشتباه می‌تونه یه عمر مسیر زندگیتو تغییر بده