2777
2789
عنوان

من بلد نیستم خط چشم بکشم چیکار کنم

100 بازدید | 14 پست

کلا ارایش نمیکنم ولی تو عروسیا و مهمونیای خاص که باید ارایش کرد ؛ نمیتونم خط چشم بکشم

چون پلکام پف داره سخت هم هست باید ماهر باشی 

در ضمن مداد چشم گرفتم تا حالا ماژیک نگرفتم

بن مژه هم نمیکنم چون میترسم کور بشم یا بخاطر سوزن ایدز بگیرم

شماهایی که پلکاتون پف داره چیکار میکنین؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

توی چشممو بالاشو سیاه میکنم پایینشو قهوه ای یا نارنجی همون مداد چشمم که حتما باید مارک خوبی باشه تا نربزه رو یکم بیرون از چشمم میکشم بعد با ناخنم میکشم روش یک خط چشم خیلی خوشگلی میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکش برو ارایشگاه

آرایشگاه هزینش زیاد میشه یک خط چشم میکشه ۱۰۰ تومن میگیره

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بن مژه ک کور نمیکنه اگه پیش کار بلد بری مخصوصا تتوکارها 

سوزن مخصوص و استفاده نشده مصرف میکنن 

نهایتا مژه بکار بصورت پر ک نیازی ب خط چشم نداشته باشی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

توی چشممو بالاشو سیاه میکنم پایینشو قهوه ای یا نارنجی همون مداد چشمم که حتما باید مارک خوبی باشه تا ...

توی چشم؟ فکر کنم مثل سرمه کشیدن منظورتونه

توی چشم؟ فکر کنم مثل سرمه کشیدن منظورتونه

ببین پلک بالارو با مداد چشم مشکی میکنه بعد میاری بیرون چشم دنبالشو مثل خط چشم یک کوچولو می‌کشی بعد با ناخنت روش میکشی کشیده نر میشه 

پلک پایینو توشو و زیرشو قهوه ای یا نارنجی یا کرمی

بن مژه ک کور نمیکنه اگه پیش کار بلد بری مخصوصا تتوکارها سوزن مخصوص و استفاده نشده مصرف میکنن نهایتا ...

سوزن مشترک نیست ولی رنگ مشترکه

سوزنا رو تو یک رنگ میزنن ...

با مژه میشه نماز خوند؟ 

سوزن مشترک نیست ولی رنگ مشترکهسوزنا رو تو یک رنگ میزنن ...با مژه میشه نماز خوند؟

با رنگ ک ایدز نمیگیری 

اره با مژه میشه غسل و وضو هم گرفت 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

با چسب خط چشم بزن من امتحان کردم خیلی خوب شد

من بیشتر میخوام قسمت ریشه مژه هام بکشم ..دنباله خط چشم نمیخوام

اما چون چشمام پف داره بد میشه