2777
2789
عنوان

این فری سایز چیه جدیدا مد شده

408 بازدید | 28 پست

یه مدت همه لباسا دوخت یه اندازه میزنن

میگن فری سایز اقا یکی قد ملخ هست یکی قد فیل

کارخودشون راحت کردن همه لباس خوشگلا شد فری

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

بعضی لباسا واقعا لش و گشادش قشنگ تره

اما خب برای کسایی که سایز ۳۶ هستن مثل من ۹۰ درصدش شکل گونی میشه😂

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 😁

هرچی میام بخرم میگن فری سایز🤡

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

وای ارهههه

اندازه هیچ کس هم نیست 

نه منی که ریزه میزه ام نه تپلا 

من نمیدونم کیا اینا رو میپوشن 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من با بعضی لباسا فری سایز شبیه برادران یوزارسیف میشم 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

چون خیلی وقته دیگه جذب مد نیس

جذب نه ولی خب فری سایز دیگ حتی لش نیست برا یه عده

رسما گونیه

کش میاد دیگه

کشی که نه

چرا لباسا مخصوصا اون بلندا شبیه به گونی شده؟

اصلا جالب نیستن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
لباسهای بازار همه زشتن

شما از سایت خرید مکنین؟ 

چون خیلی وقته دیگه جذب مد نیس

خب یسری لباسا رو نمیشه خیلی بزرگ تر از سایز خودت بپوشی 

منی که ۳۴..۳۶ ام نمیتونم همون لباسی رو بپوشم که ۴۴..۴۲ میپوشه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/