2777
2789
عنوان

دیگه مثل قبل نیست

140 بازدید | 26 پست

سرد شده انگار مثل قبل نیست حتی وقتی ناراحتم سعی نمیکنه حالم رو خوب کنه حرف نمیزنه میاد دو دقیقه حرف میزنه می‌ره  🥲💔

بعضی وقت ها از روی عذاب وجدان میاد ساعت ها حرف میزنه و حرف های بیشترش در مورد جنسیه 

حالم خوب نیست واقعا 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردممطمئنی بخاطر کارش نیست؟یا سرش شلوغ نیست از لحاظ کاری؟ پسرا تایم کار کردن زیاد اینطوری میشن ...

ولی قبلاً هم کار میکرد ولی اینطور نبود خیلی دلم شکسته الآنم دو دقیقه صحبت کرد گفت میرم غذا بخورم خدافظ حتی حالم رو نپرسید 💔

مردا معمولا اینجورین که اول رابطه همش هیجان دارن و برای تحت تاثیر قرار دادن طرفشون همه کار میکنن ولی خرشون از پل گذشت دیگه خود واقعیشون میشن.نباید انتظار بیش از حد ازشون داشت